Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαμός με διαδικτυακή δημοσκοπηση για τον Γιαννο Παπαντωνίου – Δείτε τα αποτελέσματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του στην Ελβετία. Στην απόφαση τους οι δικαστές δέχτηκαν ότι μέρος αυτού του ποσού προέρχεται από δωρεά θείας του υπουργού με καταγωγή από τη Νιγηρία.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

IMG 5475

  1. Αυτό που προβληματίζει και ανησυχία προκαλεί έως πότε αυτό ο λαός θα ταπεινώνεται με τόσο εξευτελιστικό τρόπο.
    Πολίτες αδύναμη να σέρνονται σε δίκες να τους επιβάλλονται τιμωρίες να μην έχουν που και πως να ζήσουν, αλλά η δικαιοσύνη στο ακέραιο την δουλειά της όπως προβλέπει ο νόμος.
    Έχουμε χάσει τους λογαριασμούς στις δίκες με σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, που έφεραν την χώρα σε όλο αυτό που σήμερα ζούμε, αλλά η απόδοση δικαιοσύνης μα σε όλες τις περιπτώσεις αθωωτική.
    Δεν υπάρχουν λόγια ούτε για σχόλια ούτε για χαρακτηρισμούς.
    Δυστυχώς έχουμε απομείνει πάρα πολύ μικρή σε ανάστημα και σε τσαγανό πολύ μακριά από αυτό που επιβάλλεται σε κοινωνίες με υγιές σύστημα επιβίωσης.
    Κάπως έτσι έχουμε μικρύνει και από πληθυσμιακή εικόνα και κάπως αργά-αργά βαδίζουμε σε πολύ χειρότερα για τα επόμενα χρόνια.

  2. Οι Ενώσεις των ” δικαστών ” όλα καλά;;;;;; Ούτε ένας ψίθυρος;;;;; Και εσάς σας έχει μαγγωμενους τό πρεντειτορ, ή είστε ιδεολογικά Με την εγκληματική οργάνωση;; Μάλλον και τά δύο και ποιο πολύ πιστεύω ιδεολογική σύγκλιση με τήν εγκληματική οργάνωση. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού είναι δίπλα και στηρίζουν εγκληματίες;;;; Ναι υπάρχουν καί δεν έχουν καμία ενοχή γιατί και αυτοί είναι ίδιοι , εγκληματικά ανθρωπάκια πού τούς έβαλαν σέ αυτές τίς θέσεις, ακριβώς για νά κάνουν αυτήν την ” δουλειά” οπότε τους χρειαστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ