Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάλος με την θεία απο την Νιγηρία και την γιαγιά που έσκαβε και έβρισκε αρχαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Τώρα με τη θεία του Παπαντωνίου από τη Νιγηρία που έστελνε βαλίτσες με λεφτά, θυμήθηκα τη γιαγιά του @kmitsotakis που έσκαβε και έβρισκε αρχαία.

Εντάξει υπάρχει και η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας που την έφαγε ο κακός λύκος, αλλά είναι παραμύθι άλλης χώρας

  1. Μου κανει εντυπωση πως,σε περιπτωσεις καταδικης του Παππα,που λειτουργησε υπερ του Κρατους και της αθωωσης καταχραστων, ζημιογονων και κλεφτων του δημοσιου,ο εισαγγελεας εχει αντιθετη αποψη,υπερασπιζομενος,οντως το δικαιο(και οχι το περι κοινου δικαιου,μισθαρνα απολειφαδια της Εν.Δ.Ε.)Εξαιρεση, βεβαιως το αθλιο υποκειμενο Ντογιακος,ο Πλιωτας και ο Διωτης(αφτον που τον κανατε αγιογραφια ενω κουκουλωσε την Λαγκαρτ) και ο πολυς Μπαρδακης που αδυνατει να διευκρινισει.Οσο για το ελεινο παρακολουθημα του ανυποληπτου,πλεον Α.Π.,την Αδειλινη,δεν λεω,μην δωσω αξια.

  2. Πολύ σωστά αυτά αλλά για τους λίγους που η ενημέρωση είναι πραγματικό ενδιαφέρον για τα κοινά. Αυτά που τόσο ωραία περιγράφετε, κοινοποιειστε τα κάπου με περισσότερες λεπτομέρειες για τον κοινό πολίτη που αναλισκεται στην καθημερινότητα και δεν γνωρίζει τον αισχρό ρόλο των “επίορκων εν τοις πράγμασι” ανωτάτων δικαστικών λειτουργών κλπ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ