Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον έντιμο Μάριο Σαλμά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση από το Μαξίμου:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Όλα αυτά την ώρα που ο κλόουν – συκοφάντης του Μάριου Σαλμά, εισαγγελέων, εκδοτών και δημοσιογράφων, καταδικάστηκε με μία βαρύτατη ποινή!

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που ζούμε με το Μητσοτάκη πραγματικά!

  1. Τόσο έντιμος που έβαλε την προϊσταμένη αδελφή του Αττικόν να κοστολογήσει μια αρθροσκόπηση 1500 € και στενογραφούσε αβέρτα εξετάσεις που έκανε ο ίδιος.
    Οταν τον πήρανε χαμπάρι κοστολογήσανε την εξέταση 300€ και αναγκάστηκε να επιστρέψει 276.000€ στον ΕΟΠΥΥ

    • μπράβο πες τώρα και για πόσες παρανομίες πρέπει να διωχθεί ο μητσοτάκης, πόσα λεφτά πρέπει να επιστρέψει αυτός στο Δημόσιο, και ποια κομμάτια του Δημοσίου έχει διαλύσει, για να μην πούμε για όλη την οικογένειά του, που για να ερευνηθούν όλα τους τα αίσχη δεν ξέρω πόσες στρατιές δικαστικών θα απαιτηθούν και για πόσα χρόνια θα χρειαστεί να τους δεσμεύσουμε σε αποκλειστική απασχόληση, μήπως και μπορέσει να βγει ποτέ άκρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ