Ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση του Τούρκου ΥΠΕΞ Φιντάν αναφέρει ως κύριες και πρώτες βλέψεις της Τουρκίας αφορούν άρση κυρώσεων, για την απόκτηση των Αμερικανικών F35, και ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτά δηλαδή που χθες έδειχνε η Τουρκία ότι δεν τα είχε σε προτεραιότητα. Χθές. Τα είχε όμως προχθές! Τα ίδια που δεν ήθελε «αντιπροχθές» και πάει κορδόνι στο παρελθόν ανάλογα με το από που «φυσάει» στις διεθνείς καταστάσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι αυτά που στο εδώ ΥΠΕΞ αδυνατούν να καταλάβουν χρόνια τώρα, και να λάβουν αποφάσεις όπως μια σοβαρή και μόνιμη θέσπιση πολιτικής θέσεων αντιμετώπισης πάντων αυτών σε όποιες πολιτικές αυτοί μεταλλάσσονται, αλλά ακολουθούν αυτούς σαν ….όλοι καταλαβαίνουν τι! Τελευταίο παράδειγμα ο δικός μας Μητσοτάκης.

Και ο Γεραπετρίτης, και όλοι είδαμε τις συμπεριφορές τους προς τον Ερντογάν στην Αθήνα, αλλά και του Πρωθυπουργού μας στην Άγκυρα. Όπως επίσης είδαμε και την συμπεριφορά Ερντογάν προς αυτούς, ιδιαίτερα εδώ στην Αθήνα που ούτε γύρισε να κοιτάξει τον Γεραπετρίτη οποίος και νόμιζε ότι περνούσε ο άρχοντας και Βασιλιάς του.

Οι Τούρκοι είναι άρπαγες αιώνες τώρα, και συγκεκριμένα από τότε που μάθανε οι λαοί για την ύπαρξη τέτοιων αυτών.
Ξεπουλάνε τα όσα χρειάζονται ή και δεν χρειάζονται, ακόμα και κομμάτια του λαού τους, για τον οποίον ουδόλως ενδιαφέρονται, αν πρόκειται να κερδίσουν από αλλού, περισσότερα από αυτά που δίνουν. Και ανάλογα μεταλλάσσονται, κν αλλάζουν «προβιά».
Παράδειγμα φωτεινό η Κύπρος. Όταν την πούλησαν στους Άγγλους δεν γνώριζαν πως πάνω στο νησί υπήρχαν και Τούρκοι λαός, πέραν των φοροεισπρακτόρων και «Μπαιρακτάριδων» της κάθε λογής αυτών; Βεβαίως και γνώριζαν, αλλά να που…
Οι Τούρκοι αυτό είναι και αυτοί θα είναι, αφού με την εμφάνιση της ΕΟΚΑ Θυμήθηκαν «τ ´ αδέρφια» τους. Αυτά που πούλησαν μαζί με το νησί, που δεν ήταν δικό τους, ίσως γνωρίζοντας ότι θα βρουν τρόπο να το αρπάξουν ξανά όπως και, για την ώρα έγινε μερικώς μεν, με όψιον του όλου, δε. Το λένε και το φωνάζουν προς όλους, όμως σερνάμενοι και μυξοκλαίγοντας προς Αμερικανούς, όταν δεν περνούν τα χατζατζαρηλίκια τους.
Εμείς τι κάναμε; Οι Κύπριοι ξεσηκώθηκαν, πλην μακαριστού Μακαρίου, που δεν έστερξε ούτε τα όπλα τους, έστω και από μακριά, να ευλογήσει! Πως βέβαια θα το έκανε αφού δεν ήταν ο Γερμανός των Παλαιών Πατρών! Ούτε όπως και τόσοι άλλοι ποιμενάρχες που δεν δίστασαν, και το πλήρωσαν. Είναι αδύνατον η ΕΟΚΑ, και μαζί με αυτήν όλοι οι Κύπριοι, να ξεσηκώθηκε ερήμην Μακαρίου.
Αυτή είναι και η των ταγών μας δεύτερη φύση. Επιρρεπείς στο δούλεμα των Τούρκων, οποίοι υποκρίνονται μέχρι να φυσήξει αλλιώς.
Ας είναι λοιπόν καλύτερα να προετοιμαστεί ο λαός για τα χειρότερα, παρά για αυτά που οι Μητσοτάκης Γεραπετρίτης υπόσχονται (δουλεμένοι;) ότι θα επιτευχθούν. Ειρηνικά. Όταν όλα, κατα τον Τούρκο, είναι θέμα απόκτησης οπλισμού, συμμάχων, και μόνον αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ