Ανάρτηση – κόλαφος του Έκτορα Κουφοντίνα για τον Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

✓ Ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο.
✓ Ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ που δηλώνει σήμερα ότι αν εκλέγει θα τερματίσει τους εν εξελίξει πολέμους.
✓ Και ο μόνος πόλεμος που έχει είναι με την woke ατζέντα.

Αυτός είναι που πήγανε να δολοφονήσουν χτες, για 2η φορά, ενώ τον έχουν στοχοποιήσει όλα τα καθεστωτικά media εντός κι εκτός ΗΠΑ, που τον στολίζουν με ό,τι κοσμητικό επίθετο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Και θα βγουν τώρα τα χαϊβάνια που μας έλεγαν ότι «ο Πούτιν δεν είναι κομμουνιστής» να μας ενημερώσουν καμαρωτά ότι «ούτε ο Τραμπ είναι κομμουνιστής». Και μέσω αυτής της βαθύτατης πολιτικής ανάλυσης οι ίδιοι καταλήγουνε να στηρίζουν την Καμάλα• η οποία επίσης δεν είναι κομμουνίστρια αλλά τώρα ξαφνικά αυτό δεν είναι κριτήριο.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω πότε γύρισε ο καιρός και άρχισε να θεωρείται ως ύψιστο κριτήριο το αν είναι κάποιος κομμουνιστής. Γενικώς εμάς τους κομμουνιστές μας βρίζετε. Δεν ξέρω πού το βρήκατε τώρα αυτό.

Μιλώντας για κομμουνιστές πάντως, να πούμε επίσης ότι ο συγγραφέας του Κομμουνιστικού Μανιφέστου δεν έλεγε «κάντε παρέα μόνο με άλλους κομμουνιστές». Αντιθέτως, είχε γράψει και κολακευτικά λόγια για κάναν δυο προέδρους της Αμερικής.

Όμως αυτά είναι Ιστορία, ιστορίες και προφάσεις εν αμαρτίες. Τα δεδομένα συνοψίζονται σε αυτά που έγραψα στην αρχή. Συγκυριακά και για λίγα αλλά καίρια ζητήματα, ο Τραμπ έχει πρόγραμμα που είναι αντιπαραθετικό με ένα μεγάλο μέρος του Αμερικάνικου λόμπι, των πολεμικών βιομηχανιών και των προπαγανδιστικών τους μηχανισμών. Ο Τράμπ συγκυριακά και για τους δικούς του λόγους βρίσκεται στην σωστή μεριά της ιστορίας. Αύριο πιθανότατα θα πάψει. Αλλά σήμερα βρίσκεται εκεί.
Edit:
Φασίστας φίλο-Ουκρανός ο τύπος που πήγε να σκοτώσει τον Τραμπ. Φίλος σας. Ξέρετε, εσάς που στέλνετε καραβάνια αλληλεγγύης στον Ζελένσκι και στα σβαστικοφόρα του τάγματα.

IMG 5317

  1. Όπως τα λέει είναι. Αυτός είναι πραγματικός κομμουνιστής. Όχι τα πισωγλεντια του Κασελακη του Λιαγκα και του Μπιμπιλα

  2. Μπράβο. Μπράβο πού βρέθηκε ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΉΣ από τά μετόπισθεν, και όχι από τά ” κουμουνιστακια ” τής πρώτης γραμμής νά πει τόσες ΜΕΓΆΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τον Τραμπ , πού διαστρεβλώνουν τα διευθαρμενα Μέσα, μαζί Με τά μιζαδορικα πολιτικα ανθρωπάκια , πού τά διαλέξανε νά κυβερνήσουν τίς χώρες τους για νά σμπροξουν τόν ανθρώπινο γένος στην καταστροφή και τον αφανισμό του, από έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι σανοφαγοι δεν βλέπουν και δεν ακούνε τίποτα για αυτό ΑΚΌΜΗ δίνουν ποσοστά στα εγκάθετα γιουσουφακια τής εγκληματικής οργάνωσης. Ακόμη και δημοσιογράφοι του ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ αναπαράγουν όλες τις αθλιότητες πού διακινούν τα διευθαρμενα Μέσα. Ελπίζουμε ο πραγματικός δημοσιογράφος πού έμεινε στην Ελλάδα, ο κ. Βαξεβανης πού γνωρίζει τί γίνεται νά αναλάβει και νά τοποθετηθεί στην σωστή πλευρά τής ΙΣΤΟΡΊΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ