Άνθρωπος του Μαξίμου πίσω απο προσπάθεια προστασίας μεγαλοφοροφυγάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το πρωί που το iEidiseis αποκάλυψε ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα δέσμευσε τους λογαριασμούς μεγαλοεπιχειρηματία των κατασκευών και ιδιοκτήτη αθηναϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας, από το Μέγαρο Μαξίμου συγκεκριμένο άτομο – ως μη όφειλε εκ της θέσεως που του εμπιστεύτηκε τους τελευταίους μήνες ο πρωθυπουργός – επιχειρεί να υποβαθμίσει το δημοσίευμα και να κουκουλώσει την υπόθεση.

Μιλάει με δημοσιογράφους και εκδότες επιβάλλοντας σιωπητήριο στο μιντιακό σύστημα που ελέγχει η κυβέρνηση ώστε να μην γίνει καμία αναφορά στην υπόθεση και ιδίως στον συγκεκριμένο επιχειρηματία που μαζί και με δεκάδες άλλους κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

Το ότι ο νέος ένοικος του Μαξίμου διατηρεί στενές σχέσεις με τον εμπλεκόμενο επιχειρηματία είναι γνωστό τοις πάσι, άλλωστε είναι ατελείωτα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που το επιβεβαιώνουν. Εις αύριον τα σπουδαία με νέες αποκαλύψεις του iEidiseis για την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής 123,5 εκατομμυρίων ευρώ από την εγκληματική οργάνωση που είχαν συστήσει δεκάδες επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων είναι ο εκλεκτός του κυβερνητικού αξιωματούχου και της πρώην διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Καλά το οσμίζεστε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Α. Ο. ieidiseis.gr

  1. Κάτι σάπιο υπάρχει;;;;;;;;;;;; Φιλε αν μέχρι τώρα δεν κατάλαβες ότι ΟΛΟ είναι σάπιο και ΟΛΟΙ τους σάπιοι μέχρι το μεδούλι , δεν κάνεις για αυτήν την δουλειά, βρες κατι άλλο να κάνεις. Εδώ μέχρι και μέρος του 41% το κατάλαβε ,και εσυ ντιπ καταντιπ;;;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ