Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρήστος Σπίρτζης: Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα φύγω από το ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί έχουμε απέναντί μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάθε μέρα αποκαλύπτεται το αδιέξοδο που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό λαό. Παραδείγματος χάριν. Παρακολουθούμε το μεταναστευτικό για την πολιτική της Γερμανίας. Ποια ήταν η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη που στήριξε και έφερνε και εδώ την πρόταση της Γερμανίας για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την κυρία Φόν ντερ Λάιεν, γιατί έκανε και εφάρμοσε απόλυτα την πολιτική της Γερμανίας για την Ουκρανία, γιατί εφάρμοσε την πολιτική της Γερμανίας σε μια σειρά απο ζητήματα σε σχέση με το Ταμείο Ανάκαμψης και με άλλα ζητήματα. Ποιες εγγυήσεις πήρε για τη χώρα μας. Ποιες; Ποιες; Όταν η Γερμανία αυτή τη στιγμή κλείνει τα σύνορα της. Και τι επιπτώσεις θα έχει για δική μας χώρα αυτό;

Έχει ευθύνη αυτή η κυβέρνηση που μάλιστα ήταν πρώτος στην ατζέντα της στο μεταναστευτικό.

Η χώρα μας για να μην ξαναζήσει την περιπέτεια των μνημονιών πρέπει να προχωρήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Σε μια παραγωγική ανασυγκρότηση που βασίζεται όχι μόνο σε μεγάλες εταιρείες αλλά και σε μικρομεσαίες εταιρείες.

Ο κυριακός Μητσοτάκης ξυρικνώνει συνεχώς έως πατάει τσαλαπατάει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

  1. Well done Judas.Εχουν στερεψει τα δακρυα μεγαλε.Θα σε στεναχωρησω,αλλα δεν θα κλαψω.
    Για ακομη μια μερα μας αποκλειει το TheFaq,αρα,δεν μπορω να εκφρασω τις ευχαριστιες μου απεναντι στο σκυλολοι που και επι Τσιπρα ειχα καταλαβει την αλιτεια τους.Πλην,Σωκρατη,το ομολογω,αλλα αυτο ειναι μια ιδιωτικη συζητηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ