Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Παύλος Πολάκης για τη μηχανοκίνητη πορεία ενάντια σε πυλώνες και ανεμογεννήτριες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γνωστή σε όλους, η αταλάντευτη και ανυποχώρητη στάση μου απέναντι στη σχεδιαζόμενη γραμμή μεταφοράς Υψηλής Τάσης Χανίων–Δαμάστας, η οποία περιλαμβάνει την τοποθέτηση 269 γιγαντιαίων πυλώνων υψηλής τάσης. Κόντρα στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, η κυβέρνηση αγνόησε κάθε εναλλακτική λύση (υπογειοποίηση ή πόντιση της γραμμής) και προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τη δημιουργία των 6 Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (στους Δήμους Κισάμου, Σφακίων, Καντάνου Σελίνου και Αποκορώνου) καθώς και όποιες άλλες μελλοντικές αντίστοιχες επενδύσεις. Είναι δεδομένο ότι, η κυβέρνηση σχεδιάζει χωρίς εμάς και χωρίς κανένα όφελος για την τοπική κοινωνία, να καταστήσει την Κρήτη ενεργειακό κόμβο, γεμίζοντας τα βουνά μας ανεμογεννήτριες.

Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζω την μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια σε πυλώνες και ανεμογεννήτριες, συγχαίρω τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και καλώ τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών. Όπως όλοι γνωρίζετε, μέχρι σήμερα έχω στηρίξει με την παρουσία μου διάφορες σχετικές δράσεις και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον. Λυπάμαι ειλικρινά, καθώς είναι αδύνατον να παρευρεθώ στην αυριανή πορεία.

Όλοι όσοι κερδοσκοπούν με το μέλλον του τόπου μας χωρίς να μας ρωτήσουν, να ξέρουν ότι ο κόσμος της Κρήτης θα τους χαλάσει τα σχέδια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ