Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελένη Αυλωνιτου: τέθηκε ρητά η ΚΕ να μπορεί να ρίξει τον πρόεδρο και να προκαλέσει νέα εκλογή ηγεσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή ήμουν όταν έγινε το καταστατικό του 2022, όπου έγινε μεγάλη συζήτηση για την εκλογή προέδρου από τη βάση και στον κίνδυνο ένας πρόεδρος να είναι ανεξέλεγκτος τέθηκε ρητά η ΚΕ να μπορεί να ρίξει τον πρόεδρο και να προκαλέσει νέα εκλογή ηγεσίας.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε και η εκλογή της ΚΕ από τη βάση για να μπορεί να ρίξει τον Πρόεδρο, εάν προκύψει και να προετοιμάσει έκτακτο συνέδριο με εκλογή νέας ηγεσίας, ώστε η επιλογή νέου προέδρου δεν θα είναι ξεκομμένη από τη πολιτική συζήτηση.

  1. Ρε κοπελια,τί λεει το καταστατικο ρητα;Τί γραφει;Και τί λεμε;Verba volant,scripta manent.ΕΥστερα απο την χοντρη πατατα που κανατε,επιδιδεσθε σε ανοητες και απιθανες δικαιολογιες που ξεπερνατε Αδωνι.Κοντευετε να διωξετε και τους προσκειμενους σε εσας.Και αντε,καποι δεν ειστε νομικοι,αλλα και χωρις να ρωτησετε,δεν ξερετε οτι,στα συμβολαια,καταστατικα κλπ, ισχυει αυτο που γραφει,οχι αυτο που κουτομπολευουμε. Την αλλη φορα που θα διωξετε καποιον,καντε το πιο εξυπνα,αν μπορειτε,για να μην γελανε ουτε τα δεξιοκαφρα μουσμουλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ