Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλεκος Αλαβάνος στο OPEN: Ο Κασσελάκης μου προκαλεί γέλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε αριστερό κόμμα κατά καιρούς κάνει κάποια λάθη υποστηρίζει κάτι το οποίο δεν είναι σωστό και λοιπά αλλά αυτά είναι μέσα στη λογική. Έχω κάνει και εγώ λάθη.Το βασικό όμως με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όταν βγήκε η κυβέρνηση αποδέχθηκε το 3ο μνημόνιο. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα πια μία κίνηση μέσα στο χώρο της Αριστεράς, είναι εκτός Αριστεράς και κέντρου, έχει πλησιάσει τη δεξιά.

Ο Κασσελάκης συνήθως μου προκαλεί ένα είδος από γέλια, νομίζω παρακολουθούμε μία κωμωδία και μία διάλυση. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουνε αξιόλογοι άνθρωποι αλλά η κομματικότητα τους έχει αιχμαλωτίσει τους έχει βάλει μέσα σε κλουβί. Με ενοχλεί και εμένα πάρα πολύ το γεγονός ότι αυτοί που αυτοαποκαλούνται αριστεροί ουσιαστικά φέρνουνε ένα πρόεδρο από την Αμερική.

Ο Παύλος Πολάκης ειναι ιδιότυπος άνθρωπος, όταν ήταν στην ιατρική έμπαινε στις αίθουσες και έσπαζε όλα τα θρανία. μιλάμε για κωμωδία δεν μιλάμε ούτε καν για δράμα παρότι είναι δράμα με τις παραχωρήσεις που κάνανε στην ΕΕ, είναι για γέλια είναι μία φάρσα.

  1. Για γέλια είστε όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; πότε είσασταν ενωμένοι; την ίντριγκα και την πισώπλατη μαχαιριά την έχετε στο αίμα σας. Μέχρι με τη δεξιά τακιμιάσανε αριστεροί και τώρα τους φταίει ο αμερικανόφερτος. Σαν δεν ντρέπεστε. Κάντε και καμμιά αυτοκριτική έτσι για αλλαγή.

  2. Συμφωνω-δεν συμφωνω με τον δεινοσαυρο,αλλα να βγαινουν τωρα,οι πολιτικοι εκλειποντες,λες και τοσο καιρ,ακομη και επι Κυβερνησης Συριζα,τα πραγματα ερρεαν ιδανικα.Δεν υπηχαν ολοι αυτοι που καθηλωσαν τον Συριζα σε μια κομψη,παθητικη αντιμετωπιση των στρεβλωσεων και αργοτερα σε ηττοπαθη αντιπολιτευση;Μερικοι,δε,και πολεμιοι,φανερα του Τσιπρα,οπως π.χ. ο Τσακαλωτος και η Εφη.Τοτε κ.Αλαβανε,Μουζαλα και ολα τα “τοτεμ”της Αριστερας και ιπποτες του ναου,τί φυλουσατε;Το Αγιο Δισκοποτηρο;Δυστυχως η σεσηπωα γνωμη σας ειναι ακαιρη και κυριως σε νεα παιδια που εχουν αλλες αναγκες.Ναι,ο Πολακης συμπεριφερεται σαν αγριοκατσικο,ο Κας ειναι αμερικανακι,ο Φαραντουρης υπερβολη,η Ολγα απ΄τα Τζουμερκα, η Εφη αφορτιστη,ειμαστε η σαρα η μαρα και το δελφιναριο,αλλα ζωντανοι.Το πουλεν σας ψοφησε.

  3. Και να σκεφτείς Αλαβανε πως ο Πολακης είναι ο πιο αριστερός εκεί μέσα. Οι υπόλοιποι είναι η χαρά του Κούλη, του Πακιστανού και του κάθε στηπου φραγκατου για να παραγγέλνει παιδιά από αφραγκες παρένθετες. Εξαφανιστείτε να σωθεί η χώρα

  4. Αλαβανε, εσυ δεν καταλαβες πως σε εφαγε ο Τσιπρας!…Σου πηρε μεσα απο τα χερια την αρχηγια…Ειστε αριστεροι “κονομημενοι”.Ο Τσιπρας εφερε τον αμερικανο κασσελα, για να μας διδαξει σοσιαλισμο!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ