Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρίαμβος Πολακη στο Open: Η τηλεθέαση της συνέντευξης του πλησιασε το 25%

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άλλος Πολάκης από εκείνον που παρουσιαζόταν μέχρι τώρα στα ΜΜΕ, ομολογούν ότι είδαν όλοι μετά την πρώτη σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, συνέντευξη στου υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, στο OPEN και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” (Π Στάθης – Γ. Κολοκυθάς ) το πρωί της Παρασκευής.

Με ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, συμπεριληπτικό και πράο λόγο, ο Παύλος Πολάκης απέφυγε οτιδήποτε θα δικαιολογούσε τον χαρακτηρισμό του “αψύ Κρητικού”, ενώ απάντησε για όλα, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Τα σχόλια πολιτικών, επιχειρηματικών αλλά και δημοσιογραφικών κύκλων μετά την παρουσία του στο OPEN ήταν “διθυραμβικά” ενώ όλοι τονίζουν ότι η εμφάνιση του Παύλου Πολάκη είχε “πρωθυπουργικά” χαρακτηριστικά, που κατέρριψαν τον “μύθο” ότι ο Πολάκης είναι καλός αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Αν έχει συνέχεια και συνέπεια, αυτή η προχτεσινή του παρουσία στο OPEN, ανέλυε γνωστός δημοσκόπος με βαση τις πρώτες αντιδράσεις που κατέγραψε, ο Παύλος Πολάκης θα κατοχυρώσει ότι είναι κατάλληλος για πολιτικός ηγέτης!

Είναι μάλιστα ενδεικτικό και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που μαγνήτισε η συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στο OPEN. Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης η εκπομπή κατέγραψε μέχρι και 24,9% (ανάμεσα 9.30 – 9.44) , ενώ το υπόλοιπο διάστημα κυμάνθηκε ανά τέταρτο, από 17,4 έως 21,9%

2. Κρατικός έλεγχος σε εταιρίες στρατηγικού χαρακτήρα όπως η ΔΕΗ και ένα διυλιστήριο.

3. Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης για να δοθεί τέλος στην ατιμωρησία των ισχυρών.

4. Αποκέντρωση της λειτουργίας του κράτους.

Επίσης, έχει σημασία ότι στο Open δήλωσε ότι «δεν θέλω το Κέντρο θέλω να κερδίσουμε ξανά τον δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο, όπως ο Ανδρέας με το ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας το 15»

thefaq.gr

  1. Μια συνέντευξη που όλοι πρέπει να δουν, για να αποκτήσουμε την αίσθηση του μέτρου, των αξιών και των στόχων σε αυτή τη χώρα της αυθαιρεσίας και της λαμογιας όπου έχει αλωθει από τα καρτέλ της ενέργειας,τα καρτέλ της απληστίας του κέρδους,αδιαφορώντας για την καταστροφή του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.Ο Πολακης δείχνει συνέπεια λόγων και έργων ,λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και αυτό δεν αρέσει στον δήθεν πολιτικό καθωπρεπισμο.Μακαρι να επιβιώσει!Τότε θα έχουμε και εμείς ελπίδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ