Μηνυμα αισιοδοξίας απο τον μικρό Γιάννη που επέστρεψε νικητής απο το πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο στις ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To πρώτο μεγάλο βήμα για να γίνει καλά έκανε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης πραγματοποιώντας την περασμένη εβδομάδα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα έκανε μια επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής,που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο 14χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει την αγάπη και την υποστήριξη όλη της ομάδας και όλων των Ελλήνων δήλωσε μετά την επέμβαση σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha:

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή».

Η μητέρα του Γιαννάκη είπε πως ουσιαστικά με την επέμβαση ήταν σα να ξαναγεννιέται καθώς ήρθε στον κόσμο στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 και ακριβώς 14 χρόνια μετά έκανε την επέμβαση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισαν να καλύψουν όλα τα έξοδα που χρειάζονται γι’ αυτή την μεγάλη μάχη.

458514499 8226143197483906 9214847544835071764 n

Οι γονείς του νεαρού ενημερώνονταν ανά μία ώρα από το ιατρικό επιτελείο του Saint Louis Children’s Hospital. Η επέμβαση, όπως προγραμματιζόταν, πήγε καλά, με τον μικρό να αναρρώνει από τη νάρκωση.

Το παιδί που έχει συγκινήσει με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως για τα μηνύματα ενότητας που περνάει καταφέρνοντας να ενώσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου 1,5 μήνα. Επειτα θα μπει στη φάση των φυσιοθεραπειών με στόχο να περπατήσει και πάλι!

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στήριξης στο μεγάλο αγώνα του, με όλους να περιμένουν τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ευχή όλων, το παιδί να είναι γερό και να βρεθεί γρήγορα κοντά στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλα τα γήπεδα όλων των ομάδων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ