Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

12χρονος σακάτεψε στο ξύλο 14χρονο – Του έριχνε μπουνιές στο κεφάλι και κλωτσιές στα πόδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαία είναι η αύξηση περιστατικών βίας μεταξύ ανηλικών στη χώρα μας καθώς μέρα με την ημέρα νέα επεισόδια έρχονται στο φως.

Αυτή τη φορά ένας 12χρονος συνελήφθη στην Πάτρα γιατί ξυλοκόπησε άγρια έναν 14χρονο με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο!

Το χρονικό της επίθεσης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 14χρονος όταν τον προσέγγισε 12χρονος και στη συνέχεια του επιτέθηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Ο νεαρός… νταής άρχισε να χτυπά το θύμα με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στα πόδια, ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει σε μαντρότοιχο και να τραυματιστεί στο ύψος της λεκάνης.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο τραυματία και τον μετέφερε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του θύματος υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 12χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και τον γονέων του στους οποίους οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για παραμέληση της εποπτείας του.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ