Αποκαλυπτικός Ευαγγελος Αντωναρος για τους “μισθοδιαιτους” του Συριζα που στήριζαν τον Κασσελακη και τωρα πέρασαν απέναντι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aθλιότητες!

Μέχρι τη μέρα του πραξικοπηματος στην ΚΕ ήταν με τον Stefanos Kasselakis. Αμέσως μετά οι μισθοδίαιτοι της Κουμουνδούρου πέρασαν απέναντι.

Εγώ τους είχα σταμπάρει φυσιογνωμικά. Αλλά κάποιοι φίλοι μου έλεγαν να τους εμπιστεύομαι.

Τελικά δεν έπεσα εξω.

Σιχαμερή κομματική νομενκλατουρα.

  1. Μα τι λέτε κε Ευάγγελε; Αυτοί στο ίδιο κόμμα, το κόμμα τους, παραμείνανε, δεν γίνανε γυρολόγοι από κόμμα σε κόμμα για λίγη δημοσιότητα, δημόσιες σχέσεις κ να λένε μεγαλόσχημες παπαριες! Ετσι δεν είναι, αξιότιμε άρχοντα της επικοινωνίας;

  2. Σωστά τα λες αγαπητέ Ευάγγελε και ας ξυνίζουν οι υποστηρικτές των 87 λαμογιών με επί κεφαλής τον ιντριγκαδόρο Τσίπρα(βλέπε Φεβρουάριο).

  3. Επειδη καποιοι απλα εχουν μεινει στη μεταπηδηση του συγκεκριμενου,και οχι,προφανως αλλων τυχοδιωκτων,που λυμαινονται τον Συριζα (π,χ. Σπριτζης,Ραγκουσης,ο Μεγας Μπιστης) αλλα και αλλου,να θυμισω οτι το turning point ειναι κατα ποσον ομαδες καρεκλοκενταυρων, πολιτικων απατεωνων μπορουν να ακυρωσουν μια δημοκρατικη διαδικασια.Καποια στιγμη ο Αντωναρος πρεπει να μας ιστορησει την προσπαθεια των περιφημων “δελφινων” που τοτε σακατεψαν τον Καραμανλη.Ετσι για να εχετε μια ιδεα ποσο καποιοι,επιεικως,πολιτικα ανεντιμοι δεν ορρωδουν προ ουδενος φραγμου, προκειμενου να ικανοποιησουν τις δικες τους μικροπολιτικες ή της φατριας που ανηκουν.

  4. Φαινόμενο διαχρονικό καθοριστικό αυτοί οι πόσο κάποιοι, επιεικώς, πολιτικά ανέντιμοι δεν ορρωδούν προ ουδενός φραγμού, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις δικές τους μικροπολιτικές ή της φατρίας που ανήκουν, επιβεβαιώνεται πως παραμένουν χρήσιμοι μέχρι του τελικού σκοπού.
    Ίσως εάν υπήρχαν κάποια σενάρια για το τι πρόκειται να προκύψει από Ν.Δ. και από ΣΥΡΙΖΑ πιθανόν τα πράγματα να έβγαζαν νόημα από διαφορετική ματιά.
    Απορίας άξιο τα μαχαιρώματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, η όλη εικόνα παρουσίας.
    Και από την άλλη άκρα σιγή για όλα όσα συμβαίνουν στα εσώτερα της άλλης παράταξης. Και σχετικά με το υπέρογκο χρέος ούτε λέξη. Η Νέα Δημοκρατία έχει 475 εκατ. βραχυπρόθεσμα δάνεια και μέσα σε ένα χρόνο τα δάνεια αυξήθηκαν 50 εκατ. ευρώ από 425 εκατ. ευρώ σε 475 εκατ. ευρώ για το 2023 και θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. για το 2024.
    Ο λαός έχει περιέλθει σε κατάσταση ατονίας, παρακολουθεί – αντιλαμβάνεται – καταλαβαίνει από εμπαιγμό – αδυνατεί βεβαίως να τραβήξει εμπρός.
    Αυτό που χρειάζεται ώστε να του δώσει την ανάταση, να του δώσει την ελπίδα δεν το βλέπει, υπάρχει τεράστια χρονική καθυστέρηση.
    Ουδείς κάνει λόγο γιατί συμβαίνει αυτό. Από που επηρεάζεται όλο το πολιτικό πεδίο και δεν τρέχει κάποια διαφορετικότητα.
    Η σιωπή ελλοχεύει σε νερά που ίσως ταράξουν για πολλούς την καλά βολεμένη καθημερινότητά τους.
    Η χώρα μας ίσως η μοναδική φορά που στην πολιτική αναζητά προστάτες με ισχυρή παρουσία, αλλά που για πολλούς λόγους επιλέγουν δοκιμασίες μέσα από αβεβαιότητα και μέσα από πολύ βαθύ σκοτάδι.
    Σιωπά ο τύπος, αλλά σίγουρο και βέβαιο πολλά γνωρίζει που για την ώρα ούτε λόγος.

  5. Αν είναι δυνατόν,να έχουμε κριτές στο ΣΥΡΙΖΑ τα “πρωτοπαλίκαρα”του Καραμανλή.
    Πολάκη πάρε σκούπα και πέταξε από το παράθυρο τους Αντώναρους, τους Σπηλιωτόπουλους, τους Κεδικογλου, τους Μαρατζιδηδες, τους…. τους…που έβαλαν πόδι στο ΣΥΡΙΖΑ.
    Η διεύρυνση που έκανε ο Αλέξης και το Αμερικανάκι είναι για τα μπάζα.
    Τον κοσμακη θέλουμε κοντά μας και όχι τα λαμόγια

  6. Κυρία μου δεν έγινε γυρολόγος μόνον ο κ. Ευάγγελος αλλά μία μεγάλη Πλειοψηφία πολιτικών στελεχών και ψηφοφόρων του ελληνικού λαού που έφερε τον ΣυΡιζΑ από το 3,5% στην εξουσία. Οι ίδιοι όμως νομίζουν πως με τα Υλικά του 3,5 ότι θα μπορούν να ξανά επανέλθουμε στην εξουσία, προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξανά δουν εξουσία γιατί αυτοί οι τύποι ήταν πάντα ένα μάτσο γκρουπούσκουλα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την δυσαρέσκειά του ελληνικού λαού Στην δεξιά σοσιαλδημοκρατία που εφήρμοσαν η κυβέρνηση Σημίτη.

  7. Κύριε Αντώναρε ότι και να κάνουν αυτοί οι τύποι της υποτιθέμενης διαφωνούσας αριστεράς υπάρχουν δυο ενδεχόμενα στο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρώτο να μείνουν μόνοι χωρίς Κασελάκη όταν πάνε όλοι να ψηφίσουν (οι 87 + τη νέα αριστερά και μερικούς άλλους) και στις εθνικές εκλογές να πάρουν 2,1-3,5%, και το δεύτερο με Κασελάκη και με μεγάλη πιθανότητα να πάρει τις εθνικές εκλογές με ένα ξεκαθαρισμένο πολυσυλλεκτικό κόμμα που θα έχει πυρήνα τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό και προς τα δεξιά του μέρος της Λαϊκής δεξιάς και προς τα αριστερά του μέχρι τους Κεντρώους μη νεοφιλελεύθερους που θα έχει συσπειρώσει με την πολιτική του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ