Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόλαφος κατα του Μαξίμου ο ευπατρίδης Νικητας Κακλαμανης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόλαφος κατά του Μαξίμου αλλά και όσων απεργάζονται εντός της «γαλάζιας» παράταξης την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος ήταν χθες ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής -και ένα από τα πλέον ιστορικά και σημαίνοντα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης που παραμένουν συνεπή στις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή- έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις διαρκείς διαρροές του κόμματος προς τα κόμματα της Δεξιάς.

«Εάν με άκουγε το Μαξίμου, θα καταλάβαινε ότι είμαι το καλύτερο αμορτισέρ εκείνων που αντιδρούν σε κάποιες πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής». Συνέχισε μάλιστα σε εξίσου υψηλούς τόνους: «Ολα τα μέτρα στροφή στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Πολιτική αλλεργική κνίδωση παθαίνει το Μαξίμου. Αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ξανά αυτοδυναμία θα έχουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε: «Ο Μητσοτάκης δεν αλλάζει γνώμη. Η αλλαγή δείχνει ηττοπάθεια», ενώ συμπλήρωσε: «Θα συμφωνούσα το 3% να γίνει 5% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή».

  1. Τι λες μωρη ;;; Ο Μητσοτακης φταιει μονο ;; Αν τον αλλαξετε ολα καλα ;;; Βγηκες κ εσυ μωρη να σωσεις την ΝΔ ;;; Γιατι δεν φευγετε ολοι σας απο την ΝΔ να την ριξετε κ να φτιαξετε νεο κομμα να σας ψηφισει ο κοσμος ;;;;; Ρε δεν ντρεπεστε Σαμαρας κ Καραμανλης μας δουλευετε κ το μονο που θελετε ειναι να αλλαξετε τον Μητσοτακη για να συνεχισετε την μασα κ την κοροιδια !! Μονο η ΝΔ το κομμα σας νοιαζει , στα παπαρια σας οι πολιτες . Γελοιοι ερχεται το τελος σας κ δεν θα γλυτωσει κανενας σας .

  2. Ρε δε μας παρατατε με τις σημαιες σας;;οπωε ο Σλουκας παρατησε τον ολυμπιακο,εται και ο κοσμος αρχιζει να ξυπναει..το πορτοφολι ρεεε..εκει παιζετε και το κομμα που θα ειναι επανω..μωρε και 5% και 120 το πολυ βολευτες.. ετσι κι αλλιως κομματικος στρατος ειναι..αβουλοι..κομματικη πειθαρχια..οξω ρεεεε απο την παραγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ