Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαλος με τον Εμμανουηλ Καραλη στις Βρυξέλλες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου βρίσκονται στις Βρυξέλλες για το Diamond League, με τον ολυμπιονίκη του επί κοντώ να βρίσκει ως γνωστό πειραχτήρι έξτρα λόγο να… την πει στον στον ολυμπιονίκη του μήκους και κολλητό του φίλο.

Αμφότεροι βρίσκονταν σε δρόμο της βελγικής πρωτεύουσας με τις αποσκευές τους, όταν περαστικοί αναγνώρισαν τον Καραλή και τον σταμάτησαν για να του ζητήσουν φωτογραφίες κι αυτόγραφα. Κανείς ωστόσο δεν αντιλήφθηκε τον Τεντόγλου που παρακολούθησε όλο το σκηνικό σε απόσταση αναπνοής, χωρίς βέβαια να ενοχλείται που πέρασε εντελώς απαρατήρητος, καθώς προτιμά πάντα να μένει εκτός πλάνου.

  1. Αυτά τα δύο παιδιά αξίζουν τά πάντα ηθικά και υλικά ( δεν λέω όλα τά λεφτά, γιατί είναι ξεφτίλα σαν μέτρο σύγκρισης για αυτούς). Αν υπήρχαν και δέκα πολιτικοί με τό ήθος τους και την αξιοπρέπεια τους, ή Ελλάδα θά ήταν κράτος. Δυστυχώς όι σανοφαγοι ελληνόφωνες έφεραν όλη την πολιτική κοπριά νά ξεπουλήσει την Ελλάδα για τίς μίζες.

  2. Μην νομιζεις οτι και στον αθλητισμο δεν υπαρχει η παραγκωνιση αριτων αθλητων και προπονητων.Απλα,οπως και στην πολιτικη προσπαθουν να τους εξαφανισουν.Απλα εκει,ειναι πολλα τα λεφτα,οι μιζες μεγαλες και ο βοθρος πιο ρυπαρος.Μηπως θα βλεπαμε Μανολο,αν αυτο το παιδι απελπιζοταν απο το καθαρμα Κυτεα;Μηπως τον Τεντογλου τον προωθησαν;Μην σας παω πολυ πισω,στα χρονια της Κανελλοπουλου(μαμας της Σακκαρη) του αξεχαστου Χειμωνιδη(προπονητης αλτων) του αδικοχαμενου Σπανιδη κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ