Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστικός Παύλος Πολάκης όταν μίλησε για τον βοσκό πατέρα του…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Εγώ ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή το έχω καταφέρει με το μυαλό και τα χέρια μου. Δεν με έχει σπρώξει κανένας. Βοσκός ήταν ο πατέρας μου και από 7 παιδιά τα 5 βγήκαμε μορφωμένα. Αρχηγός ήμουν παντού και στο πανεπιστήμιο και στο κρατικό Νίκαιας και στα Σφακιά. Το έτοιμος το κρίνει ο κόσμος. Εγώ νιώθω ότι πρέπει να βγω μπροστά και με την εμπειρία τις γνώσεις και τον τρόπο που έχω μπορώ να οδηγήσω τα πράγματα μπροστά”

Αναμφισβήτητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης με τα σχόλια, τις αντιδράσεις, τις απόψεις και τις πράξεις του.

Το σίγουρο είναι πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσία του σήμερα στο OPEN ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Έκανα λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη. Έκρινα το περασμένο καλοκαίρι ότι έπρεπε να ανασυγκροτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα. Θεωρούσα ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν μπορούσε να οδηγήσει τα πράγματα στην αναβάπτιση του ΣΥΡΙΖΑ και θεώρησα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ως ευφυής, νέο παιδί, όχι πιασμένο είπε προτάσεις με τις οποίες σε ένα μεγάλο κομμάτι συμφωνούσα, βλέποντας ότι είχε διείσδυση στους νέους, θα μπορούσε να προχωρήσει μια διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ερωτηθείς για το που έκανε λάθος ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, ανέφερε χαρακτηριστικά “το έχασε σε πολλά. Καταρχήν δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο. Τα κόμματα της αριστεράς δεν είναι ενός ανδρός αρχή αν και ο αρχηγός είναι απαραίτητος. Με τον Τσίρπα υπήρχαν όργανα και λειτουργούσαν αλλά εκεί πέσαμε σε μια ιστορία με έναν μηχανισμό που σαράκιαζε. Η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά πραγματα και σωστά που είπε και που ήταν αποτέλεσμα έργου αρκετών ανθρώπων”.

Πολάκης: Λένε πολλοί ότι ο Πολακης καλός είναι αλλά δεν κάνει γι αρχηγος. Αρχηγος ήμουν παντού. Στο Πανεπιστημιπ στο Δήμο στο Νοσοκομριο στον συνδικαλισμό. Τώρα νιώθω την ανάγκη και βγαίνω μπροστά»

Πολάκης: Η χώρα χρεοκόπησε το 2010 γιατί η οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό προσωπικό ήξερε πως θα μείνουν ατιμώρητοι. Αυτό γιατί υπάρχει ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης που είναι ελεγχόμενο από αυτό το σύστημα και καλύπτει ειλημμένες αποφάσεις. Χρειάζεται ανανέωση με προγραμμα εθελουσίας άνω των 60»

Πολάκης: «Δεν θέλω το κέντρο θέλω να κερδίσουμε ξανά τον δημοκρατικό προοδευτικό κόσμο. Όπως ο Ανδρέας με το ΠΑΣΟΚ και ο Τσιπρας το 15»

Πολακης: «15 δις ευρώ το χρόνο από τις τσέπες του κοσμάκη στις τσέπες 30 εταιρειών και 20 οικογενειών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

  1. Τι να μας πει ο χοιροβοσκός για την ζωή του.
    Ξέχασε να αναφέρει ότι στην ζωή του παραμένει ΚΛΟΟΥΝ της πολιτικής.
    Ιντρικαδόρος, δολοπλόκος, μηχανορράφος, άρρωστος για εξουσία, ο καραγκιόζης της πλεκτάνη θέλει να γίνει και πρόεδρος.
    Ουστ στα τσακίδια….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ