Αν κακοποιοί μπουν να κλέψουν και συλληφθούν, έχουν την επιλογή της αποζημίωσης προς το θύμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, αν κακοποιοί μπουν και κλέψουν ένα σπίτι ή ένα κατάστημα και συλληφθούν, έχουν την επιλογή της αποζημίωσης προς το θύμα, επακόλουθο αυτού του συμβιβασμού είναι να αίρεται η δίωξη.

Πράγμα που σημαίνει ότι η παράνομη πράξη είναι σαν μην έγινε.

Οι δράστες κλοπής κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον νέο νόμο,καθώς ήρθαν σε συμβιβασμό με την πλευρά του θύματος. Επέστρεψαν μέρος της αξίας των κλοπιμαίων και πλέον απολαμβάνουν την ελευθερία τους, απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

Πλέον, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία περιμένει να πάρει στα χέρια του, τα χρήματα που συμφώνησαν να του δώσουν ως αποζημίωση οι δράστες με την όλη υπόθεση να είναι η πρώτη που ολοκληρώνεται με συμβιβασμό ανάμεσα στους δράστες και το θύμα τους.

Δυσαρέσκεια σε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Η Αστυνομία και η ηγεσία της Λεωφόρου Κατεχάκης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και προβληματισμένοι, όπως ανέφερε η εκπομπή Live News.

Θεωρούν ότι το 70 -80% των ατόμων που συλλαμβάνονται για διαρρήξεις και κλοπές μέσα στο τριήμερο που ζητούν και λαμβάνουν ως προθεσμία για την απολογία τους θα επιδιώκουν να αποκτήσουν επικοινωνία με τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποζημιώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ