Δημοσκόπηση GPO: Καταλληλότερος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανέναν δεν φάνηκε να πείθουν οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ, όπως αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ότι και να μηχανεύεται το Μαξίμου, τα ποσοστά της ΝΔ έχουν πάρει την κατηφόρα.

Στην πρόθεση ψήφου η κυβέρνηση παίρνει 15,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στην τρίτη θέση. Με αναγωγή τα ποσοστά είναι: Νέα Δημοκρατία 27,2%, ΠΑΣΟΚ 11,8%, ΣΥΡΙΖΑ 9,3%, ΚΚΕ 8,3%, Ελληνική Λύση 8,1%, Φωνή Λογικής 4,1%, Πλεύση Ελευθερίας 3,5%, ΝΙΚΗ 2,7% και Νέα Αριστερά 2%.

prothesi psifou 1

Για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και τον ξεπέρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

dimofilia

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 40% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη, που οδήγησε σε νέες εσωκομματικές εκλογές, ενώ συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί το 57,4%.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν καταλληλότερο για αρχηγό του κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα με 42,8% και μετά ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9%. Τρίτος ο Σωκράτης Φάμελλος με 17,9% και ακολουθούν ο Παύλος Πολάκης 7,4%, η Όλγα Γεροβασίλη 4,7%, ο Νικόλας Φαραντούρης 2,3% και ο Απόστολος Γκλέτσος 1,2%.

syriza 6

tsipras dimoskophsh

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 35,2% πιστεύουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πρέπει να επανεκλεγεί Πρόεδρος, ενώ το 59% προτιμά άλλο πρόσωπο.

androulakis dimoskophsh

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, με ποσοστό 78,7%, θέλουν να αυστηροποιηθεί η μεταναστευτική πολιτική. Υπέρ του μέτρου της απαγόρευσης των κινητών στα σχολεία τάσσεται το 83,6%.

Τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θετικά αποτιμά το 39,2% ενώ το 57,4% τις αποτιμά αρνητικά.

Σε ποσοστό 61,7% οι πολίτες θεωρούν πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης την αντιμετώπιση της ακρίβειας και ακολουθεί η βελτίωση του συστήματος υγείας με 43,2%.

Το στοιχείο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως το 65,7% κρίνει αρνητικά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ενώ το 33,3% τiς κρίνει θετικά.

  1. Ειστε σιγουροι οτι εγινε απο GPO;Λεω εγω τωρα.Και το thefaq σαιτ ειναι,αλλα μας μπλοκαρει γιατι δεν ειμαστε με τους πραξικοπηματιες.

  2. Ακριβως το ιδιο ελεγε η γιαγια σου,για τον παππου μου που κρεμασαν οι Γερμανοι.Αλλα,τί να λεμε.Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο πανηλιθιος ξυνει τα αχαμνα του.

    • ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ
      ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ
      ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

      • Τς τς,ουτε να διαβαζεις ξερεις ουτε να βριζεις,ουτε καν τ’ονομα σου ξερεις.Εχεις τουλαχιστον κηδεμονα να σε φερει αυριο,ή εισαι αδεσποτο;

  3. Παιδιά, μια παράκληση: μην ασχολείστε με αυτόν τον άνθρωπο. Αγνοήστε τον παντελώς. Μην του δίνετε καμία σημασία. Είτε είναι πληρωμένος και το κάνει επειδή έτσι του είπαν, είτε είναι διαταραγμένος και το κάνει επειδή αντλεί κάποια αρρωστημένη ευχαρίστηση με την πράξη του αυτή, το πιο σωστό είναι να μην εμπλακείτε. Τέτοια άτομα θέλουν να σας ρίξουν στο δικό τους επίπεδο, να σας βάλουν να κυλιστείτε μαζί τους στις λάσπες και να χαλάσουν την ηρεμία σας, την ποιότητα του διαλόγου, και της ιστοσελίδας. Η πιο σωστή απάντηση είναι να τους στερήσετε την ικανοποίηση ότι σας αναστάτωσαν. Αδιαφορήστε.

  4. Βλεπω,μαζευτηκε η μακα και ηρθε να μου την πει.Πού ησασταν κατακαυμενα τοσο καιρο και ηρθατε να μαγαρισετε αυτον τον ιστοτοπο;Και γιατι τοση πρεμουρα για σχολια οσον αφορα τον Συριζα;Και δε μου λες,Μπαμπινο,που σου γραψανε ενα κειμενο και το μεταφερεις παντου,τί γνωστικο αντικειμενο εχεις και ποιού επιπεδου,ωστε να διακρινεις,εκ του μακροθεν,τον ψυχισμο καποιου;Και ποια τα επιχειρηματα σας εναντια στα δικα μου πολιτικα,μπας και γινει κουβεντα,αρμοζουσα σ’αυτον τον ιστοτοπο;΄Η επειδη ειστε, προφανως, Γατακια.πολιτικα νιανιαρα και καγκουροι των ΜΚΔ,αμολυθηκατε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ