Στεφανος Κασσελακης: υποψήφιος εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ ή ίδρυση νέου κόμματος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από τον προεδρικό θώκο, όλοι διερωτώνται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Ο ίδιος έχει απομονωθεί στις Σπέτσες με τον Τάιλερ Μακμπέθ και ζυγίζει προσεκτικά τα δεδομένα.

Πληροφορίες το βρἀδυ της Τετἀρτης αναφέρουν ότι άνοιξε το κινητό και το laptop, και πραγματοποίησε την πρώτη διαδικτυακή σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες. Το μότο που χρησιμοποιούν όσοι τον γνωρίζουν είναι πως ο Στέφανος δεν εγκαταλείπει την Πολιτική.

Επιπλέον, ζήτησε κινητοποίηση των Νομαρχιακών που τον στηρίζουν, όλων των οργανώσεων, το think tank και ό,τι άλλο διαθέσιμο. Εντούτοις, δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του για το νέο βήμα: υποψήφιος εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ ή ίδρυση νέου κόμματος;

  1. Συγνωμη,ρε παιδια,μεχρι και συνταγματολογοι,πολεμιοι του Κασσελακη βγηκαν και χαρακτηρισαν,λιγο πολυ,ανηθικη και αντικαθεστωτικη την εκπτωση του.Εδω και καιρο,απροκαλυπτα σε Κυβερνητικα καναλια και εχθρικα μεχρι γελοιοτητας, προς τον Συριζα μαζευονται τα “ιστορικα” μελη (ο Εφιαλτης ειναι πιο ιστορικος,αμα το παμε ετσι) και καταφερονται εναντιον του εκλεγμενου προεδρου.Ο αναβαθμισμενος Παππας αποδεικνυεται πιο αχαριστος και ραδιουργος απο τον Ααλη βεζυρη(Ισνογκουτ για τους κομικιστες) και καποιοι θελουν τον Κασσελακη να παει ξανα στη σφηκοφωλια;Τωρα που οι περισσοτερες Νομαρχιακες εινααι με το μερος του,και οι αλλοι υποπιπτουν σε συνεχη ατοπηματα; (καλεσμα των αποστατων,καμμια ομιλια στην ΔΕΘ).Απο μενα,καινουργιο κομμα,με το τμ του και αυτους που τον υποστηριζουν Ραλλια,Κασιματη,Παπαδημητριαδης,Σαρακιωτης κλπ),με τους νεους οπως Βενερη,Μουμτζη, με ολες τις δυσκολιες.Τουλαχιστον καθαρο και εκτος του νοσηρου συστηματος που το αποδεικνυουν ολες οι ιταμες επιθεσεις πανταχοθεν.Ειναι η δευτερη μερα που το theFaq,πλεον αρωγος των πραξικοπηματιωνμε εχει αποκλεισει.

  2. Αφου δεν καταλαβες τί γραφω,γιατι εκνευριζεσαι;Συνηθως οι αμβλυνοες εχουν μια απορια διαρκειας.Εσυ γιατί αντιδρας;Θαμας μεινεις στα χερια.

  3. Παιδιά, μην αφήνετε να σας ρίχνει στο επίπεδό του αυτός ο άνθρωπος, ούτε να σας βάζει να κυλιέστε μαζί του στη λάσπη, ούτε να χαλάει την ποιότητα του διαλόγου, της σελίδας, και της ψυχικής σας ηρεμίας. Είτε είναι εξαγορασμένος και πληρώνεται να τα κάνει, είτε είναι διαταραγμένος και αρέσκεται να τα κάνει, το διά ταύτα είναι το ίδιο: δεν αξίζει ούτε την προσοχή σας, ούτε την ενασχόλησή σας, ούτε την εμπλοκή σας στα παιχνίδια του. Το ζητούμενο για τέτοια άτομα είναι η πρόκληση (provocation) και η αντίδραση, και ξέρουν πώς να την κάνουν. Μην τους δίνετε την ικανοποίηση ότι πέτυχαν. Κόψτε τους τη χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ