Μενέλαος Γκίβαλος: Η πρώτη σοβαρή απώλεια στον ΣυΡιζΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε ο Μενέλαος Γκίβαλος.

Η επιστολή του Μενέλαου Γκίβαλου

«Αγαπητή συντρόφισσα Ράνια,

«Η προωθούμενη στρατηγική της απαξίωσης και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που θεωρεί ότι το κόμμα μας ολοκλήρωσε τον ιστορικό του κύκλο και οφείλει να δώσει τη θέση του στο σχήμα μιας (αόριστης και αόρατης) συστημικής κεντροαριστεράς πέτυχε τον πρώτο της στόχο με τα όσα τραγικά συνέβησαν στη σύνοδο της Κ.Ε. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» τονίζει .

Στην ουσία με την ψήφιση της πρότασης μομφής δεν καθαιρέθηκε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης (ενδιάμεσος στόχος) αλλά έλαβε τέλος ο ίδιος ο ιστορικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως πόλου διεκδίκησης της εξουσίας απέναντι στο στυγνό νεοφιλελεύθερο καθεστώς.

Οι εξελίξεις αυτές που απέκτησαν μη αντιστρεπτό χαρακτήρα με οδηγούν σε παραίτηση από μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αφού δεν μπορώ να τις «νομιμοποιήσω» με την παρουσία μου στο όργανο, έστω και διατυπώνοντας την πλήρη αντίθεσή μου.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω απλό μέλος της οργάνωσής μου, χωρίς πλέον ψευδαισθήσεις.

Με εκτίμηση

Μενέλαος Γκίβαλος»

  1. Σοβαρη απωλεια γιατι εφυγε απο την ανυποληπτη πλεον ΚΕ, ή γιατι με πεντε μετρημενες κουβεντες ξεβρακωσε τους πραξικοπηματιες;Μηπως,παιδακια,εχετε καταλαβει τον χορο της Κυβερνησης;Οι δυο εν δυναμει αντιπολιτευτες (το ΚΚΕ ειναι επισημος χορηγος) ειναι ακαπνα λογω εσωτερικων υποθεσεων.Αν θα σας πει ο Μητσοτακης δυνατα και αγριεμενα:Σας κλεβω, στα παπαρια μου, και σκαστε, μην παρεξηγηθειτε.

  2. Ωπα!Σε μιλαω σεμνα,αγαθα και τιμια.Αμα βρε παπακι με πληρωνανε,σσον μισο αιωνα που εχω φαει στη μαπα την πολιτικη,θα ειχα πολυκατοικια δικια μου.Σιγα μην πουληθω.Εγω ομως απο εμπειρια και πολιτικη ευφυια μπορω να διακρινω το σωστο,την πουστια και το δικαιο.Εσυ τί κανεις;Εισαι πισω απο σαρακοφαγωμενη γριλλια υμιυπογειου διαμερισματος και,σαν κακιστρω βρωμογρια που εχοντας το συνδρομο στερησης,της φτανε οσοι και οσες περπατανε στο δρομο;

    • ΕΣΥ μιλάς σεμνά, αγαθά και τίμια;
      σεμνά, αγαθά και τίμια μιλάς ΕΣΥ;

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;

      Θέλεις να μαζέψω να σου πετάξω στη μούρη τα βοθρολύματα που έχεις αδειάσει εδώ μέσα, που έχει βρωμίσει ο τόπος από τη σκατίλα σου από την ώρα που κουβαλήθηκες;

      Ακόμα και στο ΙΔΙΟ αυτό μήνυμα συνεχίζεις να βρίζεις και να προσβάλλεις.

      Όσο είναι οι μητσοτάκηδες σεμνοί, αγαθοί και τίμιοι, άλλο τόσο είσαι κι εσύ.

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ρε μαλάκα η κακίστρω σκατόγρια, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ η κακιασμένη αδερφάρα, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ το χολωμένο πουστράκι, που ποιος ξέρει από ποιο ΒΟΘΡΟ και ποια ΧΩΜΑΤΕΡΗ βγάζεις τη σκατόφατσά σου και πετάς τον εμετό της ασχήμιας σου πάνω στον κόσμο.

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ που βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ που φέρεσαι με ωμό και εμπαθή και εμμονικό τρόπο, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ που δεν σέβεσαι κανέναν και τίποτα, και το βλέπουν αυτό όλοι στην ιστοσελίδα και σε κοροϊδεύουν. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ότι σε κόψανε από την άλλη ιστοσελίδα, και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ποιος τους αδικεί με αυτή την κατάσταση παροξυσμού στην οποία βρίσκεσαι κάθε μέρα και όλη τη μέρα;

      ΠΡΟΒΟΛΗ κάνεις των δικών σου αρρωστημένων χαρακτηριστικών σε εκείνους που σε βάζουν στη θέση σου, γιατί δεν μπορείς να τους νικήσεις στο πεδίο των επιχειρημάτων.

      Σύνδρομα κάθε είδους έχεις ΕΣΥ, και σίγουρα έχεις σύνδρομο στέρησης που πηδάει ο Κασσελάκης το άλλο αγοράκι και όχι εσένα, όπως και σύνδρομο επιβολής της άποψής σου στους άλλους, όπως και σύνδρομο απαίτησης της προσοχής των άλλων διαρκώς.

      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ
      ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ
      ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  3. Παιδιά, μια παράκληση: μην ασχολείστε με αυτόν τον άνθρωπο. Αγνοήστε τον παντελώς. Μην του δίνετε καμία σημασία. Είτε είναι πληρωμένος και το κάνει επειδή έτσι του είπαν, είτε είναι διαταραγμένος και το κάνει επειδή αντλεί κάποια αρρωστημένη ευχαρίστηση με την πράξη του αυτή, το πιο σωστό είναι να μην εμπλακείτε. Τέτοια άτομα θέλουν να σας ρίξουν στο δικό τους επίπεδο, να σας βάλουν να κυλιστείτε μαζί τους στις λάσπες και να χαλάσουν την ηρεμία σας, την ποιότητα του διαλόγου, και της ιστοσελίδας. Η πιο σωστή απάντηση είναι να τους στερήσετε την ικανοποίηση ότι σας αναστάτωσαν. Αδιαφορήστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ