Χυδαίο βιντεο που ταυτίζει την κυβερνηση Συριζα με την κυβερνηση Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το άθλιο και αισχρό βίντεο, που ταυτίζει την πολιτική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι συνώνυμη με τα σκάνδαλα και τη διαπλοκή, με τον πιο έντιμο πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα τον @atsipras Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κυκλοφορεί από λογαριασμούς υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη.

Αυτή η φασίζουσα λογική του όλοι ίδιοι είναι, εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς του συστήματος Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς.

Αυτοί οι λογαριασμοί αποκλείεται να είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, που δεν είναι άλλοι από την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπέρ του συστήματος Μητσοτάκη.
Να ξέρουν όμως ότι ο #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μετά την κρίση ήττας που περνάει, ούτε θα τελειώσει, ούτε θα πεθάνει, γιατί είναι το μόνο κόμμα εξουσίας που έχει το κούτελο του καθαρό. Και αυτό οι πολίτες το ξέρουν.

  1. Τραβατε τα βυζια σας να μεγαλωσουν,ρε χλεχλεδες.ή εχετε προβλημα γενικα,κατανοησης και κειμενου και οπτικου υλικου,ή τρεχετε και δεν φτανετε τωρα που ξεσκεπαζονται τα πουστρακια που υποστηριζατε.Και κα Ελεφαντη,λιγη φαια ουσια δεν βλαπτει.Ειστε πεντ’εξι κατακαυμενοι που ξεβρακωνεστε κατα του Κας.Βαλτε καποιον αλλον να κανει την αναρτηση,μπας και το περασουμε στο νουκου.

  2. Παιδιά, μια παράκληση. Είναι προφανές ότι υπάρχει στην ιστοσελίδα ένα άτομο που δεν είναι φυσιολογικό. Είτε πληρώνεται για να προκαλεί εντάσεις, είτε έχει ψυχιατρικό θέμα και αντλεί ικανοποίηση από το να εκνευρίζει άλλους, το διά ταύτα είναι ότι δεν θα πρέπει να ασχολείστε καν. Αγνοήστε τον εντελώς. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Μην τον αφήνετε να σας κατεβάζει στο δικό του άθλιο επίπεδο, ούτε να σας βάζει να κυλιέστε μαζί του στη λάσπη, ούτε να σας κάνει συνεργούς του στην ταπείνωση του επιπέδου του διαλόγου. Γιατί αυτό το σκοπό έχει. Οπότε μην του δίνετε την ικανοποίηση που επιζητεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ