Σάλος με την ανάρτηση του Ευαγγελου Αντωναρου για τα κομματόσκυλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποτέ δεν γούσταρα τα κομματοσκυλα.
Ανθρωποειδή
χωρίς μυαλό και ραχοκοκαλιά. Μόνο με γλώσσα για γλείψιμο.

Η μεγάλη διαφορά του Στέφανου Κασσελακη από τους 87 άντε 100 πολιτικός νάνους που είχε απέναντί του στον ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς απ’ αυτούς δεν μπορεί να σταθεί μόνος του κι αυτόνομα στο πολιτικό προσκήνιο. Κολεγιες, αριστερόμετρα, ιντριγκες.

Το μόνο που έχουν μάθει στη ζωή τους είναι να διαχειρίζονται την σφραγίδα που κρατάνε στα χέρια τους και την καρέκλα όπου είναι καθισμένοι. Γι’ αυτό και μένουν σφιχταγκαλιασμένοι μ’ αυτές, μην τις χάσουν.

Αν τους δώσεις ένα περίπτερο να διαχειριστούν, θα πρέπει να συμβουλευτούν 17 όργανα και να συνεδριάσουν επί 100 ώρες για να αποφασίσουν αν πρέπει να βαλουν το ψυγείο με τα αναψυκτικά αριστερά η δεξιά ή που να στήσουν τον πάγκο με τις εφημερίδες.

Γι αυτό κι είναι καταδικασμένοι στην αφάνεια του 21ου αιώνα. Έχουν μείνει στην κομματικά των σεβεντις.

  1. Γιατί αναπαράγετε συνεχώς τις αναρτήσεις του Αντώναρου;

    Το πεκινουά του Δάμαλου θα μας μιλήσει για κομματόσκυλα;

    Αντώναρε, τράβα προσκύνα τον Κούλη και βγάλε το σκασμό.

  2. Προφανώς, αναπαράγονται διότι έχουν 1) Δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και, κυρίως, 2) Είναι εξαιρετικά εύστοχα στην περιγραφή της κατάστασης.
    Ειδικά αυτό με την διαχείριση του περιπτέρου είναι όλα τα λεφτά: Εξαιρετική περιγραφή της αριστερίζουσας ΔΗΘΕΝΙΑΣ της κομματοσκυλικής καμαρίλας, που πλασάρεται ως η – δήθεν – ΓΝΗΣΙΑ αριστερά.
    Σημείωση: και πάψτε αγαπητέ συσχολιαστά τα ad hominem επιχειρήματα (διάβαζε: επιθέσεις). Επικεντρωθείτε και απαντήστε κριτικά στα ΛΕΓΟΜΕΝΑ και όχι στο ποιος τα λέει.

    • Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ακόμα και στο τελευταίο supermarket αν πας, πέφτει πολλή σκέψη για το πώς θα τοποθετηθούν τα προϊόντα, και αυτό επηρεάζεις τις πωλήσεις. Συμφωνώ ότι όταν υπεραναλύεις ακινητοποιείσαι, και υπάρχει όρος γι’ αυτό (analysis paralysis) ή ότι μπορούν να δημιουργούνται έριδες δίχως νόημα, απλώς και μόνο για το ποιος θα επικρατήσει, όπως με το πόσοι άγγελοι χωρούν στην κεφαλή μιας καρφίτσας. Όμως, θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Steve Jobs της Apple πατεντάριζε ακόμα και τις σκάλες των καταστημάτων του. Η διαφορά είναι ότι στις ιδιωτικές εταιρείες αυτό παίρνει άλλη διάσταση και εν ανάγκη υπερισχύει η γνώμη του CEO. Μήπως όμως αυτό είναι το πρόβλημα, δηλαδή ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να προΐσταται κόμματος, αλλά εταιρείας που του ανήκει; Για δες το και αυτό.

      • ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ AD HOMINEM ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ

  3. Για την συγκεκριμενη κατασταση που αναφερει ο Αντωναρος,εχει εμπειρια.Μην ξεχναμε,ποιοί πολεμησαν μεχρι τελικης πτωσης τον Βουδα.Κατι Βαρβιτσιωτηδες και Χ”δακηδες(πατερες,οχι αυτα τα βλιτα).Ο ΓΑΠ προσπαθουσε να καταλαβει τί ειναι ΠΑΣΟΚ.Και εαν,λογω απειριας,οκνηριας ή κουφοτητας δεν γνωριζετε οτι,δυστυχως,η πολιτικη αποτελειται απο μια κλικα απατεωνων τυχοδιωκτων που λυμαινεται τον τοπο; Και οποιος δεν προσαρμοζεται αποβαλλεται,οπως ο Κας,ο Ανδρουλακης(ξαφνικα ο Δουκας πολυ πρωτος)ο Γιανης και ο Τσιπρας(αλλα το “εσωσε” οπως φαινεται).Παιδια,αν δεν μπορειτε να διακρινετε τους αλιτηριους της πολιτικης(ευκολακι,πλεον,ειναι εξωφρενικα επιπολαιοι και βλακες)πώς θα καταλαβετε τον γειτονα που θα σας ψοφησει την κατσικα;

  4. Προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ και εξυπηρετεί αυτό τον χώρο χωρίς να αφήνει ίχνος.
    Εξυπηρετεί βαθύτερους σκοπούς σε αυτό που αποβλέπουν ως τελική λύση στο πολιτικό τοπίο.
    Θα δώσει τον δικό του αγώνα διότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να μιλήσουν με καθαρά λόγια.
    Ότι απομείνει με το μέρος τους θα ενσωματωθεί με το άλλο μέτωπο που για την ώρα δεν έχει αρχίσει το παιχνίδι- η διαμάχη.
    Ο κάθε αναγνώστης καλό είναι να επεξεργάζεται βαθύτερα αυτές τις δηλώσεις.
    Η πολιτική παίζεται με διαφορετικότητα, αλλά κατά βάθος επαναλαμβάνεται ελαφρώς παραλλαγμένη.
    Το διαδίκτυο είναι αυτό το μέσο που σε μεγάλο βαθμό στο σήμερα εργάζεται με τρόπους μηνυμάτων, επεξεργασίας δεδομένων και αριθμούς σε οπαδούς.
    Μα τόσο δύσκολο είναι να έχουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση?
    Το δύσκολο είναι πως θα πορευτεί η χώρα στην επόμενη κυβέρνηση.
    Το 60% αποχής δεν το μειώνεις με μεγάλη ευκολία όταν δεν παράγεται έργο.
    Ας μην κάνουμε καθόλου αναφορά στα θέματα οικονομίας της χώρας.
    Οι αγορές έκλεισαν, από που θα έρθει το χρήμα?

  5. Παιδιά, μια παράκληση. Είναι προφανές ότι υπάρχει στην ιστοσελίδα ένα άτομο που δεν είναι φυσιολογικό. Είτε πληρώνεται για να προκαλεί εντάσεις, είτε έχει ψυχιατρικό θέμα και αντλεί ικανοποίηση από το να εκνευρίζει άλλους, το διά ταύτα είναι ότι δεν θα πρέπει να ασχολείστε καν. Αγνοήστε τον εντελώς. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Μην τον αφήνετε να σας κατεβάζει στο δικό του άθλιο επίπεδο, ούτε να σας βάζει να κυλιέστε μαζί του στη λάσπη, ούτε να σας κάνει συνεργούς του στην ταπείνωση του επιπέδου του διαλόγου. Γιατί αυτό το σκοπό έχει. Οπότε μην του δίνετε την ικανοποίηση που επιζητεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ