Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμπελοκηποι: Πλημμύρισαν δρομοι – Κινδύνευσε να πνιγεί ζευγάρι στο αυτοκίνητο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεκάδες ήταν τα προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι πολίτες της πρωτεύουσας κατά το σημερινό προδιαγεγραμμένο «ξέσπασμα» της κακοκαιρίας Atena, καθώς δεν ήταν λίγοι οι δρόμοι που μετατράπηκαν σε… ορμητικούς χειμάρρους λόγω της σφοδρής απογευματινής καταιγίδας.

Στο Γαλάτσι, για παράδειγμα, οι επιβάτες ενός λεωφορείου παρέμειναν για αρκετή ώρα εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα, καθώς δεν μπορούσαν να βγουν από αυτό, λόγω του χείμαρρου που δημιούργησε η ισχυρή βροχώπτωση. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή το λεωφορείο σταμάτησε σε μια στάση και οι πόρτες άνοιξαν, κάποιοι τολμηροί που δοκίμασαν να κατέβουν το μετάνιωσαν αμέσως, καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα, αφού η ορμή του νερού ήταν τέτοια, που σίγουρα θα τους παράσερνε!

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star, χρειάστηκε να δημιουργηθεί μια «ανθρώπινη αλυσίδα», για να μπορέσουν αυτοί να επιστρέψουν με ασφάλεια πίσω στο λεωφορείο. Με βάση το ρεπορτάζ, το όχημα παρέμεινε καθηλωμένο στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς μπροστά του είχε ακινητοποιηθεί ένα αυτοκίνητο, που παρουσίασε μηχανική βλάβη εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, στους Αμπελόκηπους, μια γυναίκα αναγκάστηκε να ανέβει στην οροφή αυτοκινήτου της για να σωθεί, καθώς ο δρόμος είχε πλημμυρίσει σε σημείο τέτοιο, ώστε κινδύνευε να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που δημιούργησε το μπουρίνι που έπληξε με σφοδρότητα την Αθήνα.

Στα πλάνα που μετέδωσε το Mega από το σημείο, φαίνεται και ένας άνδρας να επιχειρεί να διασχίσει τον πλημμυρισμένο δρόμο με ένα μωρό στην αγκαλιά του, ενώ διακρίνεται και ένα ταξί, που επίσης έχει παρασυρθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ