Η Κλίντον και οι Δημοκρατικοί, συνεργοί του Ερντογάν και των εγκλημάτων του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν της Τουρκίας και παρέα προφανώς μαζί με δεκάδες(εκεί υπάρχει κρέας πολύ) συμβουλίων, με πολλές δεκάδες συμβούλων έκαστο, καθημερινά ξαφνιάζει τον κόσμο που ακόμα αδυνατεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Τελευταίο του ξάφνιασμα στον κόσμο, η αίτηση του για ένταξη της Τουρκίας στα ΒRICS. Θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού ήδη άρχισε να αποστέλλεται οπλισμός στην Λιβύη, έτσι αυτό, μεταδίδεται. Ποιά είναι σήμερα η Λιβύη έτσι που την κατάντησε η υπό Δυτική καθοδήγηση Αραβική άνοιξη, κανείς δεν κατάλαβε το γιατί. Άλλο που δεν ήθελε και ο Ερντογάν, αφού εκ των υστέρων της «Άνοιξης» που μόνο τέτοια δεν ήταν, χίμηξε παντού, και κανείς άλλος, πλην εν μέρει Μακρόν, δεν συγκινήθηκε να αντιδράσει. Ούτε καν η Αμερική. Δηλαδή οι ΗΠΑ. Και αυτό διότι οι βασικές στρατιωτικές βάσεις της χώρας αυτής βρίσκονται σε τούρκικο έδαφος.
Και εκεί βρίσκεται και ο ομφαλός της κατά πάντα, έκφρασης τούρκικης βουλιμίας. Και το επιτυγχάνει. Συνεπώς ας γίνει πλέον των ενδιαφερομένων χωρών, ανεξαίρετος ο κανόνας, ότι όσο κρατούν οι βάσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία να μην περιμένουν στον χώρο να λειτουργήσουν άλλα δίκαια είτε Συμμαχικά είτε Ευρωπαϊκά, ως και ακόμα και αυτό τούτο το Διεθνές τέτοιο. Τι υπογεγραμμένες διεθνείς συνθήκες τι συμφωνίες τι ότι κι αν πεις, η Τουρκία με τις πλάτες, όλες τις πλάτες, τις Αμερικής τις κάνει κουρελόχαρτα. Και αυτό το επιτυγχάνει εκβιάζοντας ωμά πλέον αλλά και απ αρχής δειλά δειλά, τις ΗΠΑ με τις βάσεις, οποίες ΗΠΑ ενίοτε αντιδρούν, για λίγο όμως, και στο τέλος νικά η αγάπη τους. Το ζήσαμε και το ζούμε, αλλά και θα ζήσουμε με αυτό, αφού σε κάθε παράνομο επεκτατικό αίτημα της Τουρκίας, οι ΗΠΑ, ενώ αρχικά αντιδρούν στο τέλος «συμμερίζονται» διότι οι ίδιες δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Τι ζητούν λοιπόν οι Τούρκοι και δν το παίρνουν. Επέκταση; Πάρτε απο την Κύπρο! Εναέριο χώρο; Πάρτε από το Αιγαίο! θαλάσσιες ζώνες; Υφαλοκριπίδα; Από το Αιγαίο, από την Κύπρο, και από την Ανατ. Μεσόγειο, και από ότι νησί βρεθεί εμπόδιο (σήμερα Κάσος) στο δρόμο σας. Και έτσι, να και απο την Συρία, να και από το Ιράκ, να και από Θράκη, όπως αυτό σταδιακά σχεδιάζεται, και από όπου αλλού ζητήσουν ανεξέλεγκτοι και μακριά
από κάθε λογής Δίκαιο, καταλαμβάνουν. Αιτία, ξανά,οι βάσεις των ΗΠΑ
στην Τουρκία, συν και τα κάτι λίαν γενναία «μπαξίσια» στους κάθε είδους Κονγκρέσσους, Γερουσιαστές και αντιπροσώπους, και ότι άλλο που κατά δεκαετίες πολλές τώρα καταγγέλλεται, και μετά από λίγο, ανεξήγητα χάνεται ή πνίγεται. Και όλα αυτά διότι τον καιρό που έβρεχε βάσεις οι σύμμαχοι Έλληνες κρατούσαν ομπρέλα. Απεναντίας οι «ουδέτεροι» Τούρκοι άμα τη βεβαιώσει της ήττας της Γερμανίας άνοιξαν και αγκάλες υποδοχής της βροχής των βάσεων αφημένους ημών στον εμφύλιο μας, που μόνο τέτοιος δεν ήταν. Τα «αντάρτικα» τραγούδια ευτυχώς διασώθηκαν. Τα ήξερε και ο αξέχαστος, εκλιπών σήμερα, Βαγγελης Γιαννόπουλος που τα τραγουδούσε, και όχι μόνο!
Όλα λοιπόν ς αυτή τη ζωή έχουν ένα κάποιο κόστος, για πολλές χώρες, όμως το δικό μας για τους Αμερικάνους, παράγινε. Όντως παράγινε, και παρά τα κατά συρροή, δεκαετίες, τώρα λάθη μας, παράγινε.

Και πριν ο Αλέκτωρ «λαλήσει» νέας ωμός εκβιασμός των Τούρκων προς ΗΠΑ. Μεταδίδεται πως Τούρκος αναλυτής προβλέπει έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ! ( Είθε και πότε;). Ναι, έξοδο από το ΝΑΤΟ αλλά…μετά από …μερικά χρόνια. Ποιός να ξέρει Τι να ήταν πάλι αυτό που ζήτησαν ή περίμεναν και δεν το πήραν αμέσως. Θα μαθευτεί. Δεν θα αργήσει, αφού από δω μεριά θα είναι. Ίσως η…Κάσος που είναι στο, αν και μουλωχτά, προσκήνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ