Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Διχαστικός ξανά ο Πετρος Παππας: Με πρόεδρο τον Πολάκη, δεν θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δηλώσεις του ο Πετρος Παππας αναφερει:

Δεν θεωρώ πως μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα με πρόεδρο τον Πολάκη γιατί ο ίδιος είναι αντίθετος σε θεμελιώδεις αρχές του κόμματος στο οποίο συμμετέχω εγώ, το οποίο κόμμα πιστεύει στην ισότητα όλων των πολιτών και αυτό είναι από το καταστατικό μας ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αποστεί από αυτή τη θεμελιώδη της Αριστεράς. Ο Παύλος Πολάκης έπρεπε να έχει διαγραφεί από τότε που δεν ψήφισε αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο.
Το είπα και τότε να διαγραφεί. Για αυτό δεν θα ήμουν ποτέ σε ένα κόμμα με αρχηγό τον Πολάκη γιατί θεωρώ πως δεν είναι το κόμμα για το οποίο με εξέλεξαν οι πολίτες.

  1. Μήπως να εξαφανιστείς εκλεγεί δεν εκλεγεί ο Πολάκης…
    Στην περιοχή μου λένε, ” δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει και στο κρεβάτι”
    Τώρα στο βασικό σου επιχείρημα περί της μη ψήφισης του νομοσχεδίου, ακολουθείς την τακτική ΝΔουλας και ΘΑΣΟΚ..
    Μέσα στο τσουκάλι βάζεις καλά και βρώμικα και ότι και να ψηφίσεις χάνεις.
    Δεν απαντάς για το εμπόριο εγκυμοσύνης..
    Πο@στιές λέει ο λαός μας

  2. Και καλα θα κανεις,οπως και ολοι που προσπαθησαν να κανουν σωστη αντιπολιτευση.(ο Πολακης δεν κανει αντιπολιτευση,εχει το συνδρομο του κυνηγου,με την θετικη και αρνητικη πλευρα,Αλλωστε,αποδειχθηκε ουι ανηκει στην παλια φρουρα των καραγκιοζηδων της πολιτικης,ολων των παραταξεων που πρωτα ειμαστε εμεις και μετα ο κοσμος).Οσο για το προσχημα του Πολακη περι παρενθετης(δεν ησασταν παροντες),κατανταει ακομα πιο εξεφτελιστικο να γινεται ενα εκτρωμα στο χωριο σου,να μην το χαμαπαριαζεις αμεσα και μετα να εισαι ανικανος να βρεις τις ασφαλιστικες δικλειδες για να μην συμβαινει.Για την ιστορια,γατακια της σφαλιαρας,παρενθετη ειναι αυτη η οποια δεχεται γονιμοποιημενο ωαριο για κυηση και δεν προσφερει αυτη γεννετικο υλικο,αλλιως θεωρειται γονεας.Αρα οι παπαριες,εκ των υστερων,του Πολακη ειναι για τα μπαζα.Επαναλαμβανω,υπαρχουν αρκετοι νοημονες φιλοι-μελη του αριστερου χωρου,οποτε η αντιληψη οτι ειμαστε δεξιοκαφροι κρετινοι και αμοιβαδες του Αδωνι εναι εωλη.

    • Όπως ακριβώς γίνονταν και στο μαιευτήριο των Χανίων και όχι μόνο…
      Η φάμπρικα της μπιζνας αυτής έχει μακρυά πλοκάμια.
      Θυμίσουν πως καθαιρεθηκε η Σ. Καλανταριδου από την προεδρία της επιτροπής για να μπει στην θέση της ένα καταδικασμένο λαμόγιο-ΝΔουλης καθηγητής.
      Τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις για τον Πολάκη είσαι σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τους Βαρδινιγιαννηδες Λατσηδες κλπ οι οποίοι ενοχλούνται από το “ύφος” του Πολάκη.
      Αυτή την ξεκίνησαν την εκστρατεία αυτή με τον Πολάκη.
      Να θυμάσαι όμως από το 17% του Σύριζα των εκλογών το μισό ανήκει στον Πολάκη.
      Τωρα βέβαια σου γράφω αλλά εσύ τι σχέση έχεις με την αριστερά…..

  3. Επειδη δεν θυμαμαι,για πες μου, πού τεκμαιρεται οτι το μισο του 17% ανηκει στον Πολακη;Και γιατι οι Λατσηδες και ο Τζιγκερ και οχι ο Βαγγελης με τον Αλαφουζο;Και ουτε με ενοχλει προσωπικα το υφος του.Απλα ηψυχοσυνθεση του ειναι sniper και οχι leader.Α!,προφανως και δεν εχω σχεση με την αριστερα σου.Αλλοιμονο,ποιός ειμαι εγω,ο πρακτικος με εσας τους θεωρητικους του φραπε.Το οτι μπορω να αναλυω χαρακτηρες και να ψυχολογω ανθρωπους,λογω ειδικοτητας,ουτε που σου περναει απ το μυαλο.Και η πλακα ειναι οτι αποδεικνυεις με τη κατασταση στα Χανια,οτι κατι εζεχνε εδω και χρονια.

  4. Με τον τσιπρα που ψηφισε τον πιο αθλιο αντεργατικο νομο για το ασφαλιστικο μια χαρα συνυπήρξες. Κατι σαν εσενα και τον τσιπρα που το παιζατε αριστεροι βουλιαξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν εκλεγει ο Πολακης αρχηγος θα γινει ”χοντρο” παιχνιδι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ