Χαμός με όσα αναφερει ο Κωστας Βαξεβάνης για τον Στέφανο Κασσελακη και την αλαζονεία της βουλησιαρχίας που τον οδήγησε σε απρέπειες (όχι μόνο πολιτικές)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δρυός πεσούσης καλό είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε το δάσος αντί να κόβουμε ξύλα:

Ο Στεφανος Κασσελακης φταίει γιατί εισερχόμενος στην πολιτική πρόταξε στοιχεία που δεν εκπορεύονται από την πολιτική αλλά από προσωπικές παρορμήσεις, στρεβλώσεις, άγνοια και από ένα σημείο και μετά από την αλαζονεία της βουλησιαρχίας που τον οδήγησαν σε απρέπειες (όχι μόνο πολιτικές)

⭕️ Ο Κασσελάκης δεν φταίει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρξε κόμμα εξουσίας, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένα κόμμα καταυλισμός, με στελέχη που μετέτρεψαν την μετριότητα και την απραξία τους σε πλήρη υποχωρητικότητα με διάφορα άλλοθι βαριάς ιδεολογίας. Δεν ήταν αυτός που έχασε από τον Μητσοτάκη επειδή μετέτρεψε τον πολιτική και την Αντιπολίτευση σε ηττοπαθή αδράνεια , εσωτερική κατανάλωση και τακτικισμό. Όλα αυτά τα κληρονόμησε και δεν τα αντιμετώπισε, αλλά τα έκρυψε με την πρόταξη της δικής του εικόνας που πίστευε ότι είναι θαυματουργή και δια πάσαν νόσον και μαλακίαν.

⭕️ Η «ανακούφιση» από την παραγκώνιση Κασσελάκη , φοβάμαι ότι δεν θα μετατραπεί σε κάτι ουσιαστικά και τίμια πολιτικό, αλλά στην ενεργοποίηση μηχανισμών και στην προσπάθεια να ξεπλυθούν αυτοί που ήταν οι αμαρτίες του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τον Κασσελάκη. Το μάλλον έχει πολύ ξηρασία που λέει και ο ποιητής, αλλά πολλοί από αυτούς που το επαναλαμβάνουν με στόμφο και ανησυχία, έχουν στοκάρει νερό στο προσωπικό τους καταφύγιο

  1. Μια άλλη ματιά, παρατηρεί, πως τα τελευταία χρόνια η πολιτική με την έννοιά της έχει ξεφύγει πέρα από σταθερές και πέρα από κόκκινες γραμμές.
    Τα πρόσωπα που παλαιότερα ήθελαν ασχοληθεί με την πολιτική, παλαιάς κοπής, έβλεπαν αλλά και πράξη έκαναν αυτά τα όρια μην περάσεις πέρα από αυτά.
    Για το πως φθάσαμε στο σήμερα ούτε λόγος να γίνεται, αφού θίγονται μικροπολιτική, συμφέροντα, πρόσωπα, ομάδες, συμπαιγνίες.
    Το πως θα επανέλθουμε σε τροχιά με ανοδική πορεία, το πως η χώρα θα ανακάμψει, στο σήμερα ουδόλως απασχολεί τον τομέα πολιτική.
    Η συζήτηση γίνεται και αναλώνεται για τα κόμματα για τα πρόσωπα, για την καρέκλα.
    Μένοντας σταθερά πολύ πίσω από κάθε προγραμματισμό για το μέλλον οι επιπτώσεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χάνονται, εμπρός τις έχουμε, θα τις περάσουμε με επώδυνο τρόπο.
    Κάποτε να αρχίσουν να γράφονται τα πραγματικά δεδομένα, ποιοι είναι αυτοί οι αφανείς που ουδόλως θέλουν την χώρα σε ανάκαμψη, ουδόλως θέλουν να φύγει η παρούσα κυβέρνηση.
    Όλοι αυτοί που μας θέλουν παροικία δεν έχουν ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα, ούτε οι ίδιοι ούτε και ο λαός της δικής τους χώρας.
    Και επίσης ας το καταλάβουμε όλοι μαζί πως εμείς ζούμε και βιώνουμε μέσα σε αυτή την χώρα.
    Η εποχή της πολυθρόνας, η εποχή οι άλλοι φροντίζουν για το δικό μας καλό αποτελεί παρελθόν με ότι αυτό μας άφησε παρακαταθήκη.
    Οι καιροί προμηνύουν πως επιβάλλεται αλλαγή πορείας με ρυθμούς επιτάχυνσης και από την θέση των ΜΜΕ και κυρίως από όλους αυτούς που το έχουν, να ασχοληθούν με την πολιτική και να προσφέρουν.
    Ουδόλως παρέχει έργο η τριβή και η ανάλωση χρόνου με τα πρόσωπα που δοκιμάστηκαν αλλά δεν απέδωσαν ούτε στο ελάχιστο.
    Ουδόλως εξυπηρετεί την χώρα κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ορίσουν την επόμενη κυβέρνηση με πρόσωπα όπως τα επιλέγουν και όπως τους βολεύει για τα συμφέροντα των ολίγων και των εκλεκτών.
    Όταν ο λαός δεν γνωρίζει την πραγματική αλήθεια, με βέβαιο το αποτέλεσμα, μέσα σε αυτή την παγίδα θα πέσει ξανά.
    Η δε χώρα μας θα βολοδέρνει από την μια Μπανανία-παροικία στην επόμενη κ.ο.κ.

  2. Αφου συμφωνησω με τον “σκεπτομαι” γιατι εκει ειναι η αιτια του φαινομενικου παραλογισμου απο ανθρωπους οπως π.χ. του Φαμελλου,που απορεις.να σημειωσω οτι οσοι επισκεφτηκαν το καφενειο της Βουλης ή τους διαδρομους,παρατηρησαν οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι μια καστα απατριδων ασυναισθητων καθαρματων που αδιαφορουν για την κοινωνια.Απλα κατι ξενα σωματα,οπως ο Κασσελακης,ο Καστανιδης(θυμαστε Τριτση;μιας και τον Γεννηματα δεν τον προλαβαν) προσπαθουν να τους αποβαλλουν.Απλα στον Συριζα,το κανανε αγαρμπα και οι αποστατες και οι πραξικοπηματιες και οι κουκουλοφοροι.(για τους χαρακτηρισμους εχω και αποδειξεις και τεκμηριωση),ισως γιατι,το αμερικανακι ηταν αρκουντως επικινδυνο.Οσο για την λεζαντα,ε! προφανως και δεν αντεληφθει το κκειμενο του Βαξεβανη(ή μηπως ναι;)

    • Δεν θα διαφωνησω.Το κακο ειναι οτι,ο σκεπτομενος πολιτης εχει επιτακτικη αναγκη απαλλαγης απο αυτη τη δυσοσμη συμμορια.Αλλωστε για διασκεδαση εχουμε Σεφερληδες.Για σωτηρια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ