Σάλος με το παραπολιτικό για τον Κασσελακη απο τον Μητσοτακη: κρίμα, όταν υπήρχαν προβλήματα ήταν πάντα χρήσιμος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κ.Μ για Στέφανο και Ν.Α

-Την ώρα που μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι, εξελισσόταν και το δραμα του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο Μητσοτάκης ζητούσε να πληροφορηθεί τι γίνεται από τους δημοσιογράφους. Οταν του είπαν ότι πέρασε η μομφή κατά του Στέφανου μάλλον απογοητεύτηκε και απάντησε κάπως με ένα… «κρίμα, όταν υπήρχαν προβλήματα ήταν πάντα χρήσιμος…»,

αλλά δεν ήμουν και μπροστά. Τώρα, για το ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε αυτός από τους ρεπόρτερς να κάνει πρόβλεψη και είπε ότι «βλέπω Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο…». Και αν γινόταν και έβγαινε και αρχηγός εκ νέου ακόμα καλύτερα, ήθελε να πει ο Μητσοτάκης, αλλά μάλλον τηρεί τα προσχήματα.

Πηγη: newmoney.gr

  1. Γεια σας παπακι.Εδω δεν χαλιεμαι που το theFaq με απεκλεισε,θα στενοχωρηθω για τα λογια ενος “χρησιμου ηλιθιου”διανοητικα αναπηρου,οπως διατυμπανιζε η μανα του;Εχω παχυνει και απο το ποπ κορν, χωρια που ο συνταγματολογος Κοντιαδης (πολεμιος του Κας) ανεπτυξε την αλητεια των πραξικοπηματιων.Και μην ξεχναμε,το συστημα παει να φαει και Ανδρουλακη.Α!ειμαι ο και φαινομαι.

    • τι καηλα και τι φανατιλα ειναι αυτη που εχεις ρε φιλαρακι? χωραφι σου ειναι ο συριζα και λυσσας τοσο πολυ? η μηπως λιγουρευεσαι τον κασελακη και σκας που εχασε το φεουδο? ποιος σου ειπε οτι πρεπει να παθει ολος ο κοσμος υστερια και πανικο επειδη επαθες εσυ?

      πηγαινε παρε πλακατ και κασκολ και ντουντουκα και βγες στο δρομο να σε δειξουν και τα καναλια, και σταματα να μας τα σπας! ουτε πιο εξυπνος εισαι απο τους αλλους ουτε εχεις ιδεα τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες! αντε μπραβο με τον καθε βλαμμενο εδω μεσα!

  2. Για τον κάθε πολίτη που δεν θέλει η που αδιαφορεί για όλο αυτό που παίζεται εδώ και μερικά χρόνια στην πολιτική αρένα της χώρας, καλό θα είναι να δώσει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, έστω και μόνο ως ενημέρωση.
    Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν δώσει δείγματα ότι ενδιαφέρονται ούτε για την πρόοδο του τόπου, ούτε για την ποιότητα των πολιτών.
    Όλο και περισσότερο γίνεται έντονο το σκηνικό πως έχουν ενορχηστρώσει κάποιας μορφής συμπαιγνία ώστε να παρέχεται άλληλα-κάλυψη να ευνοούνται μόνο συμφέροντα ολίγων και να εκτελούνται εντολές εκτός χώρας προερχόμενες.
    Η σιωπηρή αλλά υποχθόνια στήριξη από κάποιο σημείο και πέρα δεν μπορεί να καλύψει όλο αυτό που παίζεται και η κατάσταση κάπου αρχίζει και μπάζει στα θέματα που ζητούν αλλαγή αλλά και διαφορετικότητα.
    Δύο πρόσωπα που προέρχονται από τα ίδια κέντρα εξουσίας και αποφάσεων πέρα του Ατλαντικού μας υπόσχονται σωτηρία και ευημερία ενώ ζούμε μέσα σε φτώχια, χρέος, λογαριασμούς να πληρωθούν και αβέβαιο αύριο.
    Και όσο καθυστερεί η παρουσία ισχυρής αντιπολίτευσης τόσο να χάνουμε όλοι μαζί τον ύπνο μας.
    Έρχονται θύελλες, καταιγίδες που τρομάζουν, την χώρα την θέλουν καράβι ακυβέρνητο και ποντάρουν στο άγνωστο τι μπορεί να φέρει ο χρόνος.
    Η πολιτική εικόνα της χώρας αποτελεί θέμα και ενδιαφέρον για κάθε πολίτη ενεργό, για κάθε άτομο που πρώτα έχει ενδιαφέρον για το ίδιο το άτομο και στην συνέχεια για το σύνολο.
    Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μας απαριθμήσουν τα πόσα και πότε -κρίμα, όταν υπήρχαν προβλήματα ήταν πάντα χρήσιμος- προβλήματα και την χρησιμότητα που θέλουν εμείς να αγνοούμε, αλλά μια κατηγορία εκλεκτών να αντιλαμβάνεται, να εκτιμά και να υπολογίζει αναλόγως.
    Πολύ πικρό την εξουσία να απαρνηθείς έστω και για τους τύπους.

  3. Παιδιά, επιτρέψτε μου μια παράκληση. Ο άνθρωπος αυτός είτε είναι όντως πληρωμένος για να δημιουργεί εντάσεις, είτε έχει όντως ψυχιατρικό πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή αντιμετώπιση είναι η μη ενασχόληση. Μην του δίνετε καμία σημασία. Αγνοήστε τον εντελώς. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Αν τον αφήνετε να σας κατεβάζει στο δικό του επίπεδο και να σας βάζει να κυλιέστε μαζί του στη λάσπη και να χαλάει την ποιότητα της συζήτησης, χάρη του κάνετε. Αυτοί οι άνθρωποι αυτό θέλουν. Εγώ θα σας ζητήσω να κάνετε κι εδώ ό,τι λένε στα social media για τέτοιους: do not feed the trolls.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ