Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Το θράσος Ερντογάν και ο βουβός Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θράσος Ερντογάν, όπως και πολλών Τούρκων δεν έχει όριο κανένα, και αυτό διότι δεν βρίσκεται κανείς για να τον μαζέψει. Κανείς! Αν βρεθεί έστω ένας, δες Δένδιας, φροντίζει κατάλληλα για την απομάκρυνση αυτού αρχικά, και την απομόνωση του αργότερα.

Και καλά κάνει! Βρέθηκε ποτέ κάποιος πολιτικός αξιωματούχος εδώ στην Ελλάδα να τον αποστομώσει, όπως όφειλε να πράξει, και δεν έπραξε, ο «βουβός» Μητσοτάκης στην ομιλία του στον ΟΗΕ τότε στην Γενική Συνέλευση αυτού, απαντώντας στην κατηγόρια, την κάλπικη, που εξακόντισε ο Ερντογάν, την πιο προηγούμενη μάλιστα ημέρα, και από το ίδιο ακριβώς βήμα, εναντίον της Ελλάδας για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» επειδή, όπως ακριβώς είπε, δεν διασώζει όλους τους, απ’ αυτούς που ο ίδιος στέλνει για πνίξιμο, λίγους ταλαίπωρους Ασιάτες ανακατωμένους με πολλούς δικούς του βαλτούς, αλλά ξεφεύγουν, από τους ταλαίπωρους, και κάποιοι; Γιατί δεν τους σώζει όλους αποτελεσματικά ο ίδιος κρατώντας τους στη σίγουρη στεριά που ποτέ κανένας δεν πνίγηκε;

Και στο σήμερα. Κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία των Παλαιστίνιων στην Γάζα έχοντας πίσω του φόντο την τεράστια αφίσα του κατα πολυεθνοσυρροή γενοκτόνου Κεμάλ Ατατούρκ! Και δεν βρίσκεται ένας να δημοσιοποιήσει την εικόνα, όχι μόνη της, αλλά και με την υποσημείωση «Ταγίπ κλείσε το στόμα σου και κοίταξε ποιος είναι πίσω σου». Κανένας δεν του απαντά, ένεκα το Πατριαρχείο.

Επιλογώντας θα ηδύνατο κάποιος να πει πως αν δεν προκύψει κάτι θετικό για τον Ελληνισμό από το τελευταίο «μορατόριουμ» Μητσοτακη/Ερντογάν τότε ο πρωθυπουργός μας, ο Μητσοτάκης θα καταχωρηθεί στην Ιστορία ως ο μεγαλύτερος «ραγιάς» αν όχι κάτι χειρότερο. Πολύ πιο χειρότερο. Κάτι που όλοι ξέρουμε τι.

Κανένας άλλος Άραβας ή και μή Άραβας ηγέτης δεν έχει μέχρισήμερα μιλήσει εναντίον του Ισραήλ με τέτοια σφοδρότητα όπως ο μέχρι εχθές ασύστολος «γλύπτης» αυτού, του ίδιου Ισραήλ, Ταγίπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ