Ο Ερντογάν κάνει τους ανασχηματισμούς στην Ελλάδα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πλέον ξεκάθαρο το ότι ο Δένδιας αποχώρησε από το ΥΠΕΞ ύστερα απο απαίτηση του Ερντογάν. Εκεί καταντήσαμε (ξεφτίλα που λέει ο λαός) χωρίς όμως να έχει γίνει ξεκάθαρο αν αυτό συνέβη και εκεί αμοιβαία. Αν ναί τότε είναι που είναι και ακόμα χειρότερα για τους Έλληνες. Και είναι χειρότερα διότι το βλέπουμε στην πράξη με τον Τούρκο σήμερα ΥΠΕΞ Φιντάν που είναι ίδιος Τσαούσογλου αν όχι χειρότερος, και με τον δικό μας Γεραπετρίτη που είναι….άστα να πάνε. «Ευγενέστατος». Και ο λαός πληρώνει Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Αμ το άλλο που καταλογίζουν και απρέπειες στην Πρόεδρο Σακελλαροπουλου, λες και ευθύνεται η ίδια γι αυτό που είναι! Η Σακελλαροπουλου ειναι και θα παραμένει ίδια με αυτό που είναι όπως ο πιο πολύς ο κόσμος, και δεν ευθύνεται η ίδια διόλου γι αυτό. Όχι όμως και αυτός που την επέλεξε. Αυτός ΟΧΙ. Και το όνομα αυτού Μητσοτάκης. Είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που βελτιώνει τον κατώτατο μισθό αρκετά, αλλά όχι τώρα. Μετά από τρία χρόνια, που είναι στο ποιός ζει και ποιος πεθαίνει. Τέτοιο σανό δεν είχε ξαναδοθεί ποτέ για ταγή σε «ζα» εδώ στην Ελλάδα. Θα το φάνε; Ιδού η απορία.

Για τέτοια «ΘΑ» που ακούστηκαν στην Θεσσαλονίκη μιλάμε, ότι όλοι οι μισθολογικά κατώτεροι θα γίνουμε πλούσιοι όμως όχι και αναδρομικά ως, ώφειλε να πράξει, αλλά στον Μέλλοντα τον διαρκείας τέτοιο. Κουράγιο λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ