Επίθεση σε αστικο λεωφορείο με πέτρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στόχος αγνώστων έγινε ένα αστικό λεωφορείο στη Παλλήνη, οι οποίοι του πέταξαν πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια, χωρίς, ευτυχώς, να προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Το περιστατικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, σημειώθηκε χθες Σάββατο κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες και στο στόχαστρο των δραστών βρέθηκε ήταν ένα από τα καινούρια λεωφορεία της γραμμής 304, που εκτελεί το δρομολόγιο Βραυρώνα – Νομισματοκοπείο.

«Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν άκουσα ένα “μπαμ” και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, για αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει», είπε επιβάτης του λεωφορείου μιλώντας στο κανάλι για το ανησυχητικό περιστατικό. «Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο», επεσήμανε και πρόσθεσε πως οι δράστες «επιτέθηκαν από έξω». Ο οδηγός εκκένωσε άμεσα το λεωφορείο και κάλεσε τις αστυνομικές αρχές.

Σε δηλώσεις για το περιστατικό προέβη και ο Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής, ο οποίος χαρακτήρισε τους δράστες ως «άτομα που ήθελαν να κάνουν μεγάλη ζημιά», ενώ έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ