Ο Ευαγγελος Αντωναρος απαριθμεί τα προσόντα του Στέφανου Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας, η αλήθεια είναι μία.

Ο Στέφανος Κασσελακης μπορεί να σταθεί πολιτικά μόνος του. Νέος, φρέσκος, λαμπερός, με πολιτικό λόγο και όρεξη για βαθιές τομές στην ελληνική κοινωνία.

Προσόντα που δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο ούτε ενας ούτε μια απο τους γκρίζους αντιπάλους του της ψευτο-αριστερής κομματίλας.

Και το ξέρουν. Γι αυτό θα πάνε την συνωμοσία και την αντιπαράθεση μέχρι το τέλος.

Εγώ λέω: Ευτυχώς γιατί έτσι θα χωρίσει η ήρα από το στάρι. Κι ο Κασσελακης θα προχωρήσει απελευθερωμενος από γόρδιους δεσμούς.

Κι εμείς μαζί του. Οι πολλοί.

  1. Αν μπορεί να σταθεί πολιτικά μόνος του, τότε γιατί ήθελε να αναλάβει την ηγεσία ενός έτοιμου κόμματος γεμάτου ψευτο-αριστερή κομματίλα και δεν ίδρυσε ένα δικό του νέο, φρέσκο, λαμπερό κόμμα, που θα κατέβαινε ανεξάρτητα στις εκλογές και θα θριάμβευε;

    Ποιος εγγυάται ότι οι «βαθιές τομές» δεν θα είναι σφαγιασμός της κοινωνίας, αλλά θα οδηγήσουν στο όφελός της; Γιατί και εκείνο που κάνει η ΝΔ βαθιές τομές είναι. Μόνο που σκοτώνουν την κοινωνία, όπως το θανατηφόρο κινεζικό βασανιστήριο του Lingchi.

    Αν είναι τόσο προικισμένη ηγετική μορφή, γιατί περιορίζεται από γορδίους δεσμούς και δεν τους εξουδετερώνει είτε επιλύοντάς τους είτε κόβοντάς τους; Μιας και είμαστε σε περιοχή cliche, αυτό είναι το litmus test βάσει του οποίου κρίνεται και η ικανότητά του.

    • Πολύ καλές ερωτήσεις. Θα πρότεινα στο Olympia να τις απευθύνει στον Αντώναρο μέσω των social media και να δημοσιεύσει τις απαντήσεις και άλλων χρηστών σε αυτά. Έχουν κουράσει πολύ όλοι αυτοί οι δήθεν σωτήρες που χρειάζονται χίλια δεκανίκια γιατί αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν ούτε μισό βήμα.

  2. Ψυχραιμία. Μην δίνεται ιδιαίτερη βάση σε θέματα που ξαφνιάζουν.
    Κάποιοι βρίσκονται σε θέση να γράφουν, για να γράφουν, όχι γιατί αποτελούν το πιστεύω τους.
    Το ευτυχώς γιατί έτσι θα χωρίσει η ήρα από το στάρι, περιέχει βαθύτερο νόημα που περιλαμβάνει όλα τα κόμματα και την Ν.Δ.
    Ζούμε εποχές περίεργες που όλα αλλάζουν, αλλά ο χρόνος παίζει καθοριστικό ρόλο.
    Δεν πιέζει στις εξελίξεις ο χρόνος, συμβάλλουν πάρα πολλοί παράγοντες ώστε να ολοκληρωθεί αυτό που αναδύεται το διαφορετικό.
    Στη χώρα μας βεβαίως έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο, επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλους τους τομείς.
    Ο λαός έχει την δική του ευθύνη, αφού ουδέποτε θέλησε να πάρει γενναίες αποφάσεις πλειοψηφικά.
    Ελεγχόμενος από τα ΜΜΕ ενημέρωσης ακολούθησε επιλογές κατά τις υποδείξεις συμφερόντων.
    Σήμερα τα συμφέροντα συγκρούονται, αυτό που θα προκύψει δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή.
    Πάθαμε πολλά, βιώσαμε πολλά θα το αντέξουμε, διότι οι δημοκρατίες αλλάζουν μέσα από την πλειοψηφία και όχι από την μειοψηφία.
    Η φτώχεια, η διαρκής παρακμή, η διαρκής εξαγγελία υποσχέσεων, η διαρκής εξαπάτηση έρχεται η χρονική στιγμή που έχουν τέλος οριστικό.
    Από 51%, σε 41%, σε 34%, σε 28%, σε 18%.
    Σχετικά με γκρίζους αντιπάλους του της ψεύτο-αριστερής κομματίλας, οι μνήμες δεν διαγράφουν πως η χώρα μας πορεύτηκε τα τελευταία 85 χρόνια με την αντίληψη και την ιδεολογία της Δεξιάς κομματίλας, με ελάχιστα διαστήματα ανακοπής.
    Η αριστερά κομματίλα κράτησε τα μπόσικα, ενάντια σε όλα τα ξένα συμφέροντα, κόντρα στους καιρούς, κόντρα στις πολυεθνικές, κόντρα στο ξεπούλημα κόντρα στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας που μέχρι και σήμερα παλεύουν με κάθε τρόπο.
    Η αριστερά ιδεολογία διατηρεί σταθερές θέσεις 12 ναυτικά μίλια.
    Η αριστερά ιδεολογία διατηρεί σταθερές θέσεις όχι στρατικοποίηση στο Βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
    Η αριστερά ιδεολογία έχει πληρώσει με αίμα και αγώνες αυτά τα χώματα που σήμερα ζούμε και μιλάμε ελεύθερα.
    Αυτή την αριστερά πολέμησε η δεξιά πλουτοκρατία με πολλούς τρόπους.
    Στο σήμερα η επαρχία, τα χωριά, η άγονη ύπαιθρος της χώρα μας, μια απέραντη ερήμωση, αναζητά νέα εργατικά χέρια ώστε να επανεκκινήσει αυτό που απλόχερα κατέστρεψε η δεξιά κομματίλα όταν έδιωχνε τα παιδιά της σε άλλες χώρες σε άλλες πατρίδες ομαδική μετανάστευση στις φάμπρικές άλλων χωρών.
    Βγάζουν πόνο τα πραγματικά γεγονότα, το πλήρωμα του χρόνου βεβαίως αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής.
    Όλα εδώ γυρίζουν. Αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερες μέρες. Αυτός ο λαός
    δικαιούται να μαθαίνει αλήθειες, να έχει ενημέρωση όπως καταγράφονται τα πεπραγμένα. Όχι όπως κάποιοι θέλουν να τα προβάλουν μέσα από οθόνες η από άρθρα.

  3. Για να σας φυγει η απορια,προφανως οχι η κακεντρεχεια απεναντι σε εμπειρους πολιτικους,οπως ο Αντωναρους,εστω και αν η γνωμη του δεν ειναι αρεστη,ο Κας,πριν ΨΗΦΙΣΤΕΙπροεδρος ηταν στη λιστα των αποδημων υποψηφιων.Το να παρεις ενα ετοιμο κομμα,και μαλιστα αξ.αντιπολιτευση εχει και επιχορηγηση και πιο δυνατη φωνη,εξ αντικειμενου,π.χ. απο τον Νατσιο ή την Λατινοπουλου.Περιμενα πιο νουνεχεις πολιτικα και πιο ρεαλιστες σε αυτον τον ιστοτοπο.Για να φτιαξεις νεο κομμα,αν δεν εχεις sugar daddy,ζητας χορηγους,οι οποιοι κατα την ηθικη του αμερικανοφερτου Κας ειναι φανεροι και οχι νταβατζηδες ως ηθισθαι στην μπανανια των βαλκανιων.Και επειδη κοντος ψαλμος αλληλουια,ας περιμενουμε ολιγον τι τρωγοντας τσατ-πατ(εκδοχη του ποπ κορν)

    • είθισται οι λέξεις να ορθογραφούνται στην Πατρίδα μου

      είναι εντυπωσιακό να αποκαλείς κακεντρέχεια την ακριβολογία

      ο αντώναρος είναι δεξιός, και όχι αριστερός: ήταν εκπρόσωπος της ΝΔ

      όταν παραδέχεσαι ότι ορέγεσαι τους έτοιμους κομματικούς μηχανισμούς, φανερώνεις το κίνητρό σου: ο εκλεκτός σου έκανε πειρατικό ρεσάλτο εκ προμελέτης για κατάληψη πολιτικής “εταιρείας” με σκοπό τον μετασχηματισμό της κατά τον τραπεζιτικό τακτικισμό

      αν νομίζεις ότι το να αρπάξεις ένα έτοιμο κόμμα χωρίς χρέη (αν και κάτι άκουσα να λες για μαύρα ταμεία) διασφαλίζει από μόνο του ότι δεν θα βουτηχτείς ύστερα στο βούρκο ανεξαρτήτως του αν χρωστάει το κόμμα αυτό ή όχι, και ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να το ελέγξουν οι νταβατζήδες μόνο και μόνο εξαιτίας της καλής αρχικής κατάστασής του, τότε δεν ανήκεις επ’ ουδενί στους νουνεχείς και τους ρεαλιστές, ιδίως σε αυτή τη χώρα

      αν αντίστοιχα νομίζεις ότι κάθε νέο κόμμα δεν μπορεί παρά να ελέγχεται εξολοκλήρου από τη διαφθορά και τη διαπλοκή γιατί δεν είναι εφικτό να υπάρξει καμία εναλλακτική, και άρα πρέπει να αντιμετωπίζεται με στυγνή προκατάληψη και εκ προοιμίου απαξίωση, τότε θέλω να δω τί θα λες αν ο εκλεκτός σου πάει τελικά και ιδρύσει αυτός νέο κόμμα, και πώς θα τον υπερασπίζεσαι τότε, άρα κοντός ψαλμός αλληλούια και γι’ αυτό επίσης

      αν σκέφτεσαι την πολιτική με όρους εκπορνεύσεως, τότε άμε στον κούλη

  4. αν είσαι της Πράσινης ΝΔ του Μπλε ΠΑΣΟΚ, τότε μη λες για πρωκτούς, γιατί θα σε ακούσει ο Καιρίδης που κάνει πρόστυχα όνειρα για τον Κασσελάκη και θα λιγωθεί πάλι

    μη φοβάσαι, έχει και άρθρα για ακόμα πιο γελοίους και ακόμα πιο ηλίθιους… όταν έχεις στο μείγμα μητσοτάκη, γεωργιάδη, βορίδη, πλεύρη, χατζηδάκη, πιερρακάκη, σκέρτσο, τί προσοχή να τραβήξει ο αντώναρος; οι άλλοι που είναι πιο ξεφτίλες τον επισκιάζουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ