O Πανηλειακός πέθανε… ζήτω ο Πανηλειακός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Π.Α.Σ. Πύργος “κληρονόμησε” τον Πανηλειακό – Ποιες ομάδες δηλώθηκαν, γιατί και πως

Η «παραχώρηση» του ονόματος του Πανηλειακού στον ΠΑΣ Πύργος, με έναρξη των διαδικασιών ώστε το επόμενο διάστημα αυτό να γίνει και νομικά – επίσημα, γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/9) σε κοινή συνέντευξη Τύπου ανθρώπων των δυο σωματείων, που έλαβε χώρα στη Συντριάδα.

PANHLEIAKOS PAS SYN TYPOY e1725638630606

Ο νέος Πανηλειακός θα μετονομαστεί λοιπόν σε Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Πύργος 2023 (αντί της λέξης Ποδοσφαιρικός, που είναι ως τώρα το πρώτο συνθετικό στο Π.Α.Σ., όπως είχαμε αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ ως την πιθανότατη εξέλιξη) και ουσιαστικά παίρνει την “κληρονομιά” του Πανηλειακού με βάση τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και με τη συμβολική κίνηση της παραχώρησης των κυπέλλων του Πανηλειακού.

Κ. Ντάβαρης: “Ο Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος θα συνεχίσει την ιστορία του Πανηλειακού”

Ο απερχόμενος διοικητικός επικεφαλής, κι ειδικά των τελευταίων ετών, του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χωρίς το παλιό ΑΦΜ του Πανηλειακού, πλέον θα γίνει ένα νέο όνομα Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος και θα συνεχίσει την ιστορία του Πανηλειακού. Ο Πανηλειακός δήλωσε εντελώς τυπικά συμμετοχή στη Γ’ Κατηγορία της νέας σεζόν, όχι για να μετάσχει αλλά μόνο και μόνο ώστε μέχρι να φτιαχτούν τα έγγραφα από τους δικηγόρους για να μην εμφανιστεί κάποιος και πάρει το όνομα χωρίς να το ελέγχουμε. Ό,τι μου είπαν οι δικηγόροι έκανα σε αυτό το θέμα…».

Ο Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος υπενθυμίζεται πως έχει πάρει πλέον θέση στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ηλείας κι έχει δηλώσει σε αυτήν (μετά από κάλεσμα της ΕΠΣΗ κι ως επιλαχών από την περυσινή Γ’ Κατηγορία).

Αγώνες στο Στάδιο του Πύργου και προπονήσεις στη Συντριάδα

Ήδη προγραμμάτισε κι επιθυμεί να αγωνίζεται στο Στάδιο Πύργου και να κάνει προπονήσεις στη Συντριάδα, παίρνοντας και σε αυτούς τους τομείς λειτουργίας τη θέση του Πανηλειακού, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πύργος, συμπληρώνοντας σχετικά πως “επόμενο βήμα μας είναι άμεσα συνάντησή μας με τον Δήμο Πύργου, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν αυτά τα θέματα, διότι το θεωρούμε αδιαπραγμάτευτο. Είναι σημεία αναφοράς διαχρονικά για τον Πανηλειακό”.

“Με την βοήθεια του κόσμου να δούμε ξανά τον Πανηλειακό σε υψηλές κατηγορίες”

Ενώ επίσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση, νιώθουμε τεράστιο βάρος να συνεχίσουμε την ιστορία του Πανηλειακού και τεράστια συγκίνηση. Είναι πολύ θετικό κι ελπιδοφόρο πως έως τώρα έχουμε τεράστια βοήθεια από τον επιχειρηματικό κόσμο και τον απλό κόσμο, και με τις κάρτες μέλους και τις χορηγίες και τις διαφημιστικές ταμπέλες. Θεωρούμε δεδομένη την βοήθεια του κόσμου για να δούμε ξανά τον Πανηλειακό σε υψηλές κατηγορίες, να φύγει από τα τοπικά και σε κάποια χρόνια να καταφέρουμε να είμαστε ξανά στις μεγάλες κατηγορίες».

“Να καταλάβουμε όλοι πως η ομάδα είναι η σημαντικότερη στην πόλη”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πύργος Βαγγέλης Σαμαράς, αναφέρθηκε και στους στόχους και το όραμα του νέου Πανηλειακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μια σημαντική μέρα για μας που έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ κι ένα χρόνο, πάντα στο πλαίσιο πως θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο Πανηλειακό. Σήμερα, η ευθύνη του Πανηλειακού περνά εξ ολοκλήρου στην κοινωνία και πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η ομάδα είναι η σημαντικότερη στην πόλη και ο καθένας από το μετερίζι του να βοηθήσει ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο μπροστά μπορούμε. Θέλουμε να καλέσουμε την κοινωνία και τον κόσμο να ακολουθήσει το όραμά μας, που δεν είναι τίποτε άλλο από το να γυρίσουμε πίσω στο γήπεδο, να ξαναδούμε τον Πανηλειακό ψηλά, όσο μπορούμε, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο».

Πηγη: iliaenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ