70χρονος κτηνοτρόφος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στο ποιμνιοστάσιο του: Του έκοψαν την γλωσσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 70χρονος κτηνοτρόφος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στο ποιμνιοστάσιο του στο χωριό Βιλανδρέδο με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους αμέσως μόλις έφτασε στο σημείο, οι οποίοι τον πυροβόλησαν έξι φορές στα πόδια και το ένα χέρι και τον παράτησαν αιμόφυρτο! Ο 70χρονος βρέθηκε επίσης με κομμένη γλώσσα, χωρίς να έχει προσδιοριστεί αν την έκοψαν οι δράστες ή να κάτι έγινε κατά τη διάρκεια της πτώσης του στο έδαφος.

Παρά την σοβαρή κατάστασή του κατάφερε να τηλεφωνήσει στο γιο του ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι συνέβη. Άμεσα έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον πατέρα του σε άθλια κατάσταση σε μια αποθήκη.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και νοσηλεύεται στην εντατική με πολλαπλά τραύματα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες ενώ διερευνά και τα αίτια της επίθεσης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ίσως από πίσω κρύβονται κτηματικές διαφορές. Τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχτεί επίθεση και ο γιος του 70χρονου και μάλιστα με καυστικό υγρό στην περιοχή Κουμπέ. Τότε, ένας άντρας είχε οδηγηθεί στην φυλακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ