Τα αεροσκάφη Rafale είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στόλος στην Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη φίλη χώρα της Γαλλίας και την Dassault Aviation για την εποικοδομητική συνεργασία με την Αίγυπτο στον τομέα της αεροπορίας.

Κατά τη χθεσινή επιθεώρησή του στα περίπτερα και τα εκθέματα εθνικών και διεθνών εταιρειών που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Πρώτης Διεθνούς Αεροπορικής και Διαστημικής Έκθεσης της Αιγύπτου στο Νέο Αλαμέιν ο αλ Σίσι δήλωσε: Είμαι χαρούμενος που ο στόλος Rafale έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος στόλος στην Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη του γαλλικού περιπτέρου στην έκθεση εξέφρασε την χαρά της για τη συνεργασία με την Αίγυπτο, επαινώντας την εποικοδομητική συνεργασία των δύο χωρών, η οποία συνεχίζεται εδώ και 15 χρόνια στον τομέα της αεροπορίας, ιδιαίτερα με τον Αραβικό Οργανισμό Εκβιομηχάνισης.

«Για 50 χρόνια γιορτάζουμε την επέτειο της εταιρείας μας με την Αίγυπτο και την Αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία», δήλωσε η Ναταλί Βάκους, Υπεύθυνη Επικοινωνιών Αεροπορίας της Dassault.

Πρόσθεσε ότι η Dassault Aviation βρίσκει εκπληκτική την έκθεση.

Επισήμανε ότι υπήρξαν πολλές προσφορές, και μας χαροποίησε και μας τίμησε η παρουσία του Προέδρου Σίσι, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, και η σχέση μας με την Αίγυπτο είναι στρατηγική, και η Αίγυπτος ήταν η πρώτη χώρα που έλαβε το Rafale από το 2016, και είναι ένας σημαντικός και αξιόπιστος συνεργάτης για εμάς, σημειώνουν τα αιγυπτιακά media.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ