Σάλος με την γριπη του Κωστα Χατζηδακη στον Νίκο Ευαγγελάτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν δυο μέρες ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε συνέντευξή στον Νίκο Ευαγγελάτο οπου ειπε πως η ακρίβεια θα κάνει τον κύκλο της σαν… γρίπη και θα φύγει.

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μία προικισμένη ανάλυση του πληθωρισμού, από τον συμπαθή (οικονομολόγο) κ. Χατζηδάκη – ο οποίος αναφέρει ευρηματικά ότι, ο πληθωρισμός είναι σαν τη γρίπη και κάνει τον κύκλο του! Μάλιστα – ιατρικό φαινόμενο η αύξηση των τιμών!

Δεν λέει βέβαια πως δεν μειώνεται ο πληθωρισμός, αλλά ο ρυθμός ανόδου του – δηλαδή πως οι τιμές έχουν αυξηθεί περί το 20% κατά μέσον όρο (των τροφίμων πάνω από 35%) και συνεχίζουν να αυξάνονται. Εκτός αυτού, μένει αλήθεια η γρίπη στους 40 βαθμούς όταν τελειώσει ο κύκλος της;

Φυσικά κάποια στιγμή θα σταματήσουν να αυξάνονται οι τιμές, αλλά θα έχουν παγιωθεί σε μεγάλα ύψη και δεν θα πέσουν όπως η γρίπη, εξανεμίζοντας τους μισθούς εξαθλίωσης των Ελλήνων σε αγοραστική αξία – ενώ πολύ σωστά τονίζει ο κ. Χατζηδάκης πως η κυβέρνηση και το υπουργείο του δεν έχουν κάνει τίποτα. Ότι απλά παρακολουθούν αμέτοχοι τη «γρίπη» να σκοτώνει τους ασθενείς – δυστυχώς, επειδή βρίσκουν και τα κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ