Κάποιος Πέτρος Παππάς, επιτίθεται στην έντιμη Όλγα Γεροβασίλη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Όλγα Γεροβασίλη έχει αποδείξει την εντιμότητα της, όταν ως υπουργός πέταξε έξω λαμόγια, εθνικούς εργολάβους, νταλαβέριτζήδες από το υπουργείο Δημόσιας τάξης.

Ήταν η γυναίκα που εξοικονόμησε εκατοντάδες εκατομμύρια για το Δημόσιο ακυρώνοντας το σκάνδαλο με τις ταυτότητες.

IMG 4576
Screenshot

  1. Σιγουρα μιλαμε για την ιδια Γεροβασιλη,ή πεσαμε πανω σε αντιγραφη των κλακαδορων του Αδωνι;Και,συγνωμη,το αυτονοητο του ηθικου πλεονεκτηματος το ονομαζουμε εντιμοτητα;Η τα 37 δις που αφησαν καβατζα τα βρηκανε στο δρομο;Και τί ειδους αξιωσυνη ειναι οταν η Αρτα βγαζει,μακραν,κατι δεξια απολειφαδια,δημαρχους;Μηπως το ΓΝΑ ειναι το αρτιοτερο;Μηπως ο διοικητης του ειναι χρυσο παιδι,γι’αυτο μουγκα;Μηπως το πανηγυρι στην αιμοκαθαρση με την αλλαγη της προισταμενης δεν το ξερει;Και ειναι εντιμοτητα να λοιδορει την βαση του κομματος;Ειναι εντιμοτητα να διασυρει μια παραταξη ως υποψηφια και να κανει πασο;.Και σε τελικη,εαν την θεωρειτε αξια,εντιμη και νοικοκυρα,παντρευτειτε την να ησυχασουμε.Αλλα να βγαινετε και να εκθειαζετε ατομα-βαριδια μη λαμβανοντας υπ’οψη εμας που γνωριζουμε καποιους σαν καλπικη δεκαρα,δεν περιποιει τιμη σε νουνεχη χαρακτηρα.

  2. Προφανως δεν αναφερομαι στον,αγνωστο δι εμε κο Παππα,αλλα στο ανυπογραφο(;) προοιμιο,καθως μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ