Κυριάκος Βελόπουλος: Με αναλυτικά στοιχεία ξεσκεπάζει το μεγάλο σκάνδαλο των ανεμογεννητριών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονούν την Ελλάδα. Δολοφονούν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με αναλυτικά στοιχεία ξεσκεπάζει το μεγάλο σκάνδαλο των ανεμογεννητριών με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξοδεύονται αλόγιστα αλλά και το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται.

Ξυπνήστε Έλληνες!!! Καταστρέφουν την χώρα μας για να γίνονται πλουσιότεροι οι ολιγάρχες φίλοι του καθεστώτος Μητσοτάκη

  1. 1ο:η πραγματικη αναγκη εκτασης μιας Α/Γ ειναι περιπου ενα στρεμμα.το 1 μυριο για 25χιλ.ειναι υπρβολη,αρα το καψιμο των δασων ειναι για να ελαττωθει το κοστος μεταφορας.
    2ο:οι συγκεκριμενες ανεμογεννητριες ειναι στοκ γιατι,πλεον και επισημα,κρινονται ακαταλληλες για το περιβαλλον
    3ο:η παραγωγη τους ειναι μονο για εξαγωγη,και χωρις αντισταθμιστικα οφελη.
    4ο:η αδειοδοτηση τους ειναι υποπτη,εφοσον δεν υπαρχει επαρκης περιβαλλοντικη μελετη και πλανο αποκαταστασης συμφωνα με τον νομο.Ακομη δε και η ελλειψη “δημοσιου συμφεροντος”,καθιστα την αδειοδοτηση αντισυνταγματικη.
    5ο:οι συγκεκριμενες ειναι μη ανακυκλωσιμες.Τα δε μεταλλικα μερη ειναι ευρωβορα για να μετακινηθουν,τα δε πτερυγια ειναι μη ανακυκλωσιμα(λογω πολλων στρωσεων υαλονηματων)
    Κοινως,εκτος απο τα λεχθεντα του Βελοπουλου,καθιασταται προφανες οτι ειναι απο τις μπιζνες που καταστρεφουν μια Χωρα ανεπιστρεπτα.Και για τους εθελοδουλους αφελεις:γι’αυτο οι αλλες χωρες,με καλυτερη κλιματικη διαμορφωσηγια Α/Γ δεν τις τοποθετουν στη δικια τους περιοχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ