Μεγάλη απώλεια για την Ελληνική τηλεοραση: Έσβησε κολυμπώντας στο αγαπημένο του Βραχάτι ο Παύλος Γερακάρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κακό μαντάτο ήταν κι αυτό πάλι; Ο Παύλος Γερακάρης δεν είναι πια στη ζωή!! Απίστευτο.Δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Η θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε, τον πήρε μαζί της.Ο Παύλος δεν ήταν απλά ένας συνάδελφος με τεράστιο δημοσιογραφικό έργο σαν πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.Ήταν ένας πραγματικός φίλος,αδελφός θα έλεγα καλύτερα.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο. Θα μας λείψεις ρε φίλε. Και λυπάμαι που δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τη μουσική βραδιά που σου είχα υποσχεθεί. Καλό σου ταξίδι Παύλο μου!! Θα σε θυμάμαι πάντα…..

Δυστυχώς εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε το προνόμιο να μαθαίνουμε πρώτοι και τις άσχημες ειδήσεις. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, ένας κύριος σε όλα του, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα. Ο Παύλος Γερακάρης θα λείψει σε όλους, για το χαρακτήρα του, την επαγγελματική του πορεία, τις συνδικαλιστές μάχες που έδωσε μέσω του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ. Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του.
Καλό ταξίδι Πρόεδρε…

《ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ》
Η Δημοσιογράφια σήμερα είναι πιο φτωχή…
Ο Παύλος Γερακάρης δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου έφυγε από τη ζωή σήμερα Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου.
Ο Παύλος Γερακάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Ήταν απόφοιτος της Παντείου κι είχε εργαστεί σε διάφορα Μέσα ενημέρωσης. Ευρύτερα γνωστός έγινε μέσα από τις περιγραφές του σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και την παρουσίαση αθλητικών εκπομπών στη δημόσια τηλεόραση τις δεκαετίες του 80 και του 90. Είχε διατελέσει μάλιστα προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.
Ήταν επίσης τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του να ζήσετε να τον θυμάστε!!!

Η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί την απρόσμενη απώλεια του Παύλου Γερακάρη.

Ο Παύλος Γερακάρης διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΠΣΑΤ και προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ 2, παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών και με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Mundial.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ