Σάλος με την κομψή σύντροφο του Γιώργου Παπανδρέου στη γιορτή στο Ζάππειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ ο μοιραίος για τη χώρα Γιώργος Παπανδρέου, που έβαλε την Ελλάδα σε μνημόνιο.

Στην ομιλία του είπε πως το ΠΑΣΟΚ πάντα αγωνιζόταν για να ενώσει τον λαό. «Να ενώσουμε ξανά τους μη-προνομιούχους, Έλληνες τους παραγωγικούς, δημιουργικούς Έλληνες, στη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη. Στον αγώνα για αυτοδιάθεση, αξιοπρέπεια, ελπίδα και προοπτική. Σε μια Ενότητα ιδεολογική, πολιτική. Όχι απλά οργανωτική ή κυβερνητική. Ενότητα που στοχεύει στην αλλαγή και τον εξανθρωπισμό της εξουσίας. Που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών, όχι των λίγων ισχυρών. Που θέλει τον άνθρωπο κυρίαρχο της μοίρας του. Όχι καθοδηγούμενο, άβουλο, ή παραδομένο στις ορέξεις του κάθε συντηρητικού και αυταρχικού ηγέτη. Αυτά μας ξεχωρίζουν από τη δεξιά και την αριστερή συντήρηση».

IMG 4482

Χαρακτηριστικό πάντως της παρουσίας Παπανδρέου είναι πως συνοδευόταν από τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι, η οποία καθόταν δίπλα του στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.

Το ζευγάρι ένωσε η αγάπη τους για τον αθλητισμό, καθώς γνωρίστηκαν στις Σποράδες με τον Γιώργο να ετοιμάζεται για κανό και την Γουέντι για τζόγκινγκ.

  1. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ