Πρωτοφανες: Η Δικαιοσύνη τους έδωσε την ευκαιρία να αποδράσουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, που παραμένει καθηλωμένη, όπως αποκάλυψε η “Δίκη στον ΣΚΑΪ”.

Από τον περασμένο Απρίλιο, που ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλο, εναντίον 170 εμπλεκομένων, η δικογραφία δεν έχει κινηθεί ούτε χιλιοστό και το ερώτημα που ανακύπτει είναι, γιατί χρεώθηκε η υπόθεση σε ανακρίτρια, η οποία επρόκειτο να αποχωρήσει σε πέντε μήνες, καθώς ολοκλήρωσε τη θητεία της.

Το πιο περίεργο είναι ότι, η 13η τακτική ανακρίτρια Θεοδώρα Τραϊανίδου, στην οποία χρεώθηκε η υπόθεση, δεν προχώρησε σε ανακριτικές πράξεις, ενώ στη δικογραφία αναφέρονται ονόματα κατηγορουμένων, που φέρονται ως ύποπτοι φυγής και θα μπορούσαν να έχουν αποδράσει, αφού στο μεταξύ δεν εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, όπως αναμενόταν!

Ακόμη πιό κραυγαλέο είναι το γεγονός ότι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση έμαθαν ότι, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους, όχι από την ανακρίτρια μέσω κλήσης τους σε απολογία, αλλά αναζητώντας οι ίδιοι τα κινητά τους, που είχαν κατασχεθεί, ενάμισι χρόνο πριν.

Στο μεταξύ, απορρίφθηκε με βούλευμα ένσταση κατηγορούμενου, που πρόσβαλε την ποινική δίωξη, επειδή ασκήθηκε, χωρίς προηγουμένως να δοθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τους κατηγορούμενους!

dikisports.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ