Εφημεριδα Δημοκρατια: Τα σέβη μας για την καταστροφη της Μικρας Ασίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο απο την Εφημεριδα Δημοκρατια.

IMG 4459

Έλληνας υποστράτηγος «γιόρτασε» τη σφαγή των Ελλήνων από τους Τούρκους

Τον κάρφωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι με ανάρτηση στο Χ!

Στις 30 Αυγούσστου η τουρκική πρεσβεία έκανε δεξίωση για την «Ημέρα Νίκης» που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επέτειος της σφαγής στη Σμύρνη.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε φωτογραφία Έλληνα Υποστράτηγο να δίνει το παρών σε αυτή την δεξίωση. Τη φωτογραφία την έχει δημοσιοποιήσει η τουρκική πρεσβεία με ανάρτηση της στο διαδίκτυο.

Γιορτάσαμε την 30η Αυγούστου Ημέρα της Νίκης στην Πρεσβεία μας. Με έλεος, ευγνωμοσύνη και σεβασμό τιμούμε τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους συντρόφους του, τους αγαπημένους μας μάρτυρες και βετεράνους. #30Ağustos

IMG 4412

  1. Υπάρχει περίπτωση ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ να πήγαινε σε τέτοια δεξίωση ακόμη και με διαταγή;;;;;;;; Επειδή φοράει στολή;;;; Ένας μισέλληνας διεφθαρμένος, και υποταγμένος στην Μαφία που κατέλαβε την εξουσία φόρεσε την στρατιωτική στολή πού του έδωσαν , για δυο συγκεκριμένους λόγους : Πρώτον να εξευτελίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ και δεύτερων επακόλουθο του πρωτου να αναγκάσει τον πατριδοκάπηλο μακεδονομάχο σαμαρά να κατεβάσει στο Συνταγμα και τος άλλους πατριδοκάπηλους μακεδονομάχους με ένα ποτήρι σαμπάνια ο καθένας και να ψιθυρίζουν ” Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες”” Με τις υγείες σας 28% τέως 41%.

  2. απο ταξιαρχο και πανω ολοι οι αξιωματικοι κανονικα ειναι δουλοι των κομματων, αφου απο αυτους εκλεγονται. δεν ειναι πατριωτες, τους ενδιαφερει μονο η εξουσια και το τι εντολες λαμβανουν απο τις στοες που ανηκουν.παντα οταν μιλανε εχουν πισω τους ειτε ροταριανα συμβολα ειτε λαιονς κ,λ.π. ειμαστε ηλιθιοι που μετα τοσα ετη κλοπης αλητιας καταστροφης να ακολουθουμε τους πολιτικους με ολους τους ακολουθους των. αν ομως ηταν ποδοσφαιρο κ.λ.π. θα γινοταν επανασταση. σαν λαος ειμαστε αυτης της αξιας, δηλαδη σκουπιδια. παντελης 6978174827

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ