Σάλος με την πολυτελή διαμονή Μητσοτάκη στον γάμο του Αντετοκούνμπο – Ποιος την πλήρωσε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γάμο του κορυφαίου μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο πανάκριβο θέρετρο «Costa Navarino», παρουσία δεκάδων υψηλών προσκεκλημένων, παρευρέθηκε ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η οικογένεια διέμεινε στις πολυτελέστερες σουίτες του συγκροτήματος. Είναι λοιπόν εύλογο το ερώτημα: Ποιος πλήρωσε για τις πολυτελείς διακοπές της οικογένειας Μητσοτάκη στο Costa Navarino; Το ερώτημα δεν είναι τόσο αυτονόητο. Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης να ήταν προσκεκλημένος στον πολυτελή γάμο, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να δέχεται δώρα τέτοια αξίας.

Εάν ο Μητσοτάκης πλήρωσε μόνος του την πολυτελή διαμονή του, οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα παραστατικά. Εάν δεν την πλήρωσε, τότε πρόκειται για δωροληψία.

Ενώ ακόμα περιμένουμε από τον κύριο Μητσοτάκη να μας πει ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια αξίας χιλιάδων ευρώ για να παρακολουθήσει με καπέλο και μάσκα τον αγώνα του NBA – τον Μάιο του 2022, όταν τον κάρφωσε ο Αμερικανός εκφωνητής.

  1. Καναμε ανθρωπο τον Νιγηριανο κ αυτος καλει στον γαμο του με το Μπαζο την Οικογενεια των Απατεωνων Μητσολοατκι ! Αντετοκουμπωμενο ξεδιαντροπο μηδενικο εχεις μεγαλο Θρασος γαμω την Νιγηρια σου γαμω .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ