Έκκληση Φαραντούρη για ενότητα και ηρεμία: Η προσφυγή στα μέλη ίσως είναι μια κάποια λύση. Ίσως όχι η ιδανική αλλά όλο και περισσότερο αναγκαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποφασισμένος να στηρίξει την άποψη του εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στην εκπομπή «Αction Σαββατοκύριακο».

«Να σας θυμίσω, καταρχάς μιλάτε με έναν άνθρωπο που έχει γράψει και έχει πει κατ’ επανάληψη για την ανάγκη συζήτησης, συνεννόησης των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας. Όχι τώρα συγκυριακά και όψιμα, εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Εγώ προσωπικά. Με παρεμβάσεις μου, με  επιφυλλίδες μου, με κοινά άρθρα, με κοινές τοποθετήσεις χωρίς να διατείνομαι ότι ήρθε η ώρα τα κόμματα να χάσουν την αυτοτέλειά τους»

«αλλά επιτέλους η άποψή μου εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ότι οι δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να βρουν κοινούς στόχους, πολιτικές να βάλουμε λίγο στην πάντα τα πρόσωπα.»

«Ο κύριος Κασσελάκης ο πρόεδρος μας, να θυμίσω ότι εξελέγει πριν από ένα χρόνο, με σύνθημα αυτού του είδους τη διεύρυνση»

« η άποψή μου είναι, και την διακηρύσω, αν μου επιτρέπετε, η άποψή μου είναι ότι ακριβώς αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό, θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ με την αυτοπεποίθηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή του μπροστάρη των εξελίξεων και της δημοκρατικής παράταξης να ανοίξει ο ίδιος τη συζήτηση για κοινές δράσεις κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές και εντέλει κάποια στιγμή γιατί όχι και μια εκλογική συνεργασία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ