Επικίνδυνη για την Ελλάδα η Καμαλα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εκλεκτή των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις εθεάθη με τον υιό του Τζορτς Σόρος, Αλεξάντερ, ο οποίος έχει σχέσεις με ανθρώπους που βάλλουν κατά της πατρίδας μας και προωθούν μία ατζέντα εθνικής αλλοίωσης και αφανισμού του ελληνισμού.

IMG 4353

Η φωτογραφία της υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία με τον Αλεξάντερ Σόρος, μόνο ευχάριστη δεν είναι για την Ελλάδα. Μόλις λίγες ημέρες πριν, ο υιός Σόρος, εμφανίστηκε αγκαλιά με τον ανθέλληνα πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα. Σωστά ακούσατε, του ίδιου Έντι Ράμα που έχει προχωρήσει στη φυλάκιση εκλεγμένου Έλληνα δημάρχου και που έχει θέσει τον ελληνισμό της Αλβανίας σε πλήρη δίωξη την ώρα που η ηγεσία της πατρίδας μας κάνει τα στραβά μάτια. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η συμπάθεια του κυρίου Σόρος απέναντι στον Ράμα καθώς η οικογένεια του ενισχύει κάθε εχθρό της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των λαών της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού.

457267496 1774164036724672 5536411927083936747 n

Μετά το πραξικόπημα κατά του πρώην σπόνσορα της η Κάμαλα φαίνεται πως εντείνει τις επαφές της με τους εκπροσώπους της τάξης πραγμάτων που προωθούν οικογένειες όπως αυτή του Τζορτς Σόρος. Η σχέση Χάρις-Σόρος-Ράμα θα έπρεπε να ανησυχεί την κυβέρνηση μας, αλλά κάτι μου λέει πως ο Κυριάκος μάλλον ζηλεύει τον Ράμα, καθώς θα ήθελε και αυτός πολύ να βγει μία φωτογραφία με τον Σόρος ή έστω και την Καμάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ