Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιαδη για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος @DimokratiaGr η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία» δηλώνει τα εξής:
« Το Ειδικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών στα Παιδιά (ΕΚΑΣΚΑΠ) λειτουργεί στο ΓΝΠΑ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και αποτελεί το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της χώρας, καλύπτοντας καθημερινώς και πλήρως καρδιοχειρουργικά και θωρακοχειρουργικά περιστατικά από όλη την χώρα.
Η χειρουργική λίστα αναμονής μειώθηκε σημαντικά το τελευταίο διάστημα και τη στιγμή αυτή μόνο δώδεκα (12) παιδιά είναι σε λίστα αναμονής.
Εξαιρετικά δυσμενής έκβαση για δυο (2) παιδιά δεν προκύπτει λόγω αναμονής για χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου τo 2019»

IMG 4326

Σε κάθε περίπτωση το σχετικό έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτου αναφέρεται σε διερεύνηση καταγγελίας για το έτος 2019 και όχι για σήμερα όπου η λίστα αναμονής έχει μειωθεί δραστικά.
Μετά τις άμεσες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας για την προκήρυξη των δεσμευμένων θέσεων ειδικότητας αναισθησιολόγων, η στελέχωση του Αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου έχει ως εξής:
Από τις δεκαεπτά (17) οργανικές θέσεις που προβλέπονται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου είναι καλυμμένες οι δεκαπέντε  (15) και αναμένεται σύντομα η έλευση ενός (1) επικουρικού ιατρού. Οι δύο (2) θέσεις που παρέμειναν άγονες πρόκειται να επαναπροκηρυχθούν άμεσα.

  1. Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΤΥΧΕ, ΟΙ (ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!) ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΕΘΑΝΟΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΟΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙ, ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΛΑΓΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΜΑΝΑΤΖΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΙΚΗ ΣΤΑΡΧΙΔΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΟΥΪΤΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΠΛΗΚΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΜΨΟΥ ΜΑΡΕΒΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΜΝΕΙ ΤΟ FORBES.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ-ΚΟΥΛΗ… ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ, ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑΝΙ

    ΚΑΖΙΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΖΟΓΛΑΝΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΠΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΠΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

    ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ, ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗΣ, ΝΑ ΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

    • αμα βρεθει αυτοσ σε δημοσιο νοσοκομειο θα τον εχουν σαν βασιλεια υπαρχουν πολλα γιουσουφακια θα τον αναλαβει η παγωνη

      • Έχεις πολύ δίκιο. Έτσι είναι, δυστυχώς. Αυτό κι αν θα πρέπει να σκεφτεί όταν ψηφίζει ο κόσμος… Αλλά το ενδιαφέρον θα ήταν να βρεθεί σε κανένα άγονο η τσιρίδα, χωρίς γιουσουφάκια γύρω. Εκεί να υποστεί τη διάλυση για την οποία ευθύνεται, να δει πώς περνάνε όσοι δεν είναι αγαπημένα παιδιά των καναλιών, να υπάρξει τουλάχιστον μια τιμωρία για τα εγκλήματα που δεν διώκονται ποτέ.

  2. Δεν φθανουν,φιλε οι καταρες.Ξυλο ανελεητο στον οποιονδηποτε κακοποιει ή δολοφονει παιδια.Στους Λιγνωηδες,Μιχους,Κεραμεως,Αδωνηδες.Και στο πουστρακι το πιερρακακι.

  3. Να ήταν το μόνο νοσοκομείο που υπολειτουργει. Όλα τα νοσοκομεία τα έχουν διαλύσει. Πας τον πατέρα σου και την μητέρα σου ζωντανους στο νοσοκομείο και τον παίρνεις νεκρους, Πας στα επείγοντα με ασθενοφόρο και σου κανουν αξονική μετά από 12 ώρες. Αυτά είναι τα νοσοκομεία του Αδωνη….. Για να σε προσέξουν θα πρέπει να δώσεις φακελάκι αλλιώς πεθαίνεις.

  4. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Όλα ιδιωτικά. Έχεις λεφτά ζεις δεν έχεις στα κυπαρίσσια. Αυτά να τα θυμόμαστε στις εκλογές

  5. Όλα ιδιωτικά νοσοκομεία, πανεπιστημια,ΔΕΗ, δρόμοι, τώρα θα δώσει και το νερό. Όλοι παραπονιουνται, γιατροί, δάσκαλοι, επαγγελματίες,αγρότες.Αν αύριο βάλω μια κάλπη ανάμεσα σε όλους αυτούς και ψηφίσουν ο ΚΟΥΛΗΣ πάλι 41% θα παρει. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.

  6. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΡΔΟΤΣΙΡΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

    • όχι πως δεν είναι παπαριά, αλλά νομίζω πως η λέξη “πουστιά” ταιριάζει ακόμα πιο πολύ στο tweet του σπύρου γεωργιάδη-ξελαρυγγιάδη, γιατί έχει πάρα πολύ έντονο αυτό το πούστικο-κουτοπόνηρο- χειραγωγίστικο/”διαχειριστικό” (και να με συγχωρέσουν οι lgbtq)

      • όλοι πούστηδες είναι, φίλε μου
        ανεξαρτήτως κόμματος και ερωτικών συντρόφων
        πουστιά, δηλαδή ατιμία-θράσος-κουτοπονηριά έχουν όλοι τους
        πρέπει να είσαι μεγάλο καθίκι για να βγεις βουλευτής
        για πρωθυπουργός, ακόμα χειρότερα

    • Πραγματικά είναι ντροπή. Ο τύπος είναι εντελώς σούργελο. Απορώ πώς δεν το βλέπουν και τον ψηφίζουν ή πώς γίνεται να μην τους απασχολεί. Δεν μπορεί να εκλέγονται τέτοια άτομα. Αποτελεί τεκμήριο απόλυτης κατάπτωσης και παρακμής του εκλογικού σώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ