Ευαγγελος Αντωναρος: Κάποιοι και κάποιες έχουν ενα μαράζι, πως θα «φανε» τον Στεφανο  Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημεία συνέντευξης μου στο Ράδιο Σάμος και στο δημοσιογράφο Νίκο Μιχαήλ: 

«Κάποιοι και κάποιες έχουν ενα μαράζι. Πως θα «φανε» τον Στεφανο  Κασσελακη.  Και δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι απέτυχαν παταγωδώς σε όλες τις προσπάθειές τους να τον αποκαθηλώσουν από την προεδρία του ΣυΡΙΖΑ ΠΣ.  

Ολοι κι ολες αυτές βγαινουν ξαφνικά στις τηλεοράσεις και επιτίθεται και τοποθετούνται γι’ αυτό το θέμα,  όλοι αυτοί που ήταν εξαφανισμένοι κατά το διάστημα των ευρωεκλογών από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.  
Κι αφου απετυχαν να διωξουν τον Κασσελακη με όσους τρόπους προσπάθησαν — είτε στο συνέδριο είτε στην Κεντρική Επιτροπή είτε στην Πολιτική Γραμματεία  είτε υπογράφοντας διάφορα κείμενα — τώρα έχουν βρει ένα άλλο παραμυθάκι: Λένε να πάμε όλοι μαζί στη βάση για  εκλογή προέδρου.  

Ωστε έτσι λοιπόν; Ε αν  θέλουν να πάνε στη βάση τόσο πολύ γιατί δε σηκώνει το χεράκι τους ο Α η Β η ο Γ να πούνε είμαστε εδώ, είμαστε υποψήφιοι, θέλουμε εκλογές. Μπορουν να το κανουν καλλιστα αν το τολμουν στην ΚΕ του ερχομενου Σαββατοκυριακου. 
Όχι δεν το κάνει κανεις τους και καμμια. Και δεν το κανουν  γιατί δεν έχουν τα κότσια κάνεις και καμία από αυτές να είναι υποψήφιοι. Και τι επιδιώκουν τωρα;  Επιδιώκουν να πείσουν τον Κασσελακηι να πάει ΜΟΝΟΣ του σε εκλογή από τη βάση. Να τον βάλουν δηλαδή να αμφισβητήσει ΜΟΝΟΣ του τον εαυτό του. Ε λοιπον αυτό ούτε πρέπει να το κάνει ούτε, κατά τη γνώμη μου,  πρόκειται να το κάνει ο Κασσελακης.  

Προσωπικά δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα αυτές τις μέρες από την βάση που μου λένε ένα και μόνο πράγμα: προς θεού δεν θέλουμε άλλη εκλογή. Εχουμε εκλέξει αρχηγό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά λοιπόν που κάνουν όλοι αυτοί — και εγώ για την ώρα δεν θα αναφέρω ονόματα — είναι εκ του πονηρού, είναι μια ύστατη απεγνωσμενη προσπάθεια να αποκαθηλώσουν τον εκλεγμένο από τη βάση για τρία χρόνια πρόεδρο του κόμματος . Θα φανε τα μουτρα τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ