Συνεχίζεται η εθνοκτονία – δύο εικοσάχρονα παιδιά νεκρά στη Χαλκίδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν θανατηφόρα τροχαία συμβαίνουν στη χώρα μας υπό «κανονικές συνθήκες», επόμενο ήταν σήμερα, όπου κυριάρχησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, να μην τα καταφέρουμε να αποφύγουμε το να «βαφτεί» η άσφαλτος με αίμα και δη νεανικό.

Ειδικότερα, μια νέα τραγωδία έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά τις 17.00 στη Χαλκίδα, λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου, όταν ένα ΙΧ το αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20-22 ετών.

EVIA TROHAIOO

evia troxaio nekroii

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, οι δύο νέοι απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια του οχήματός τους από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά άλλα δύο άτομα, τα οποία και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

EVIA TROHAIO

evia troxaio nekroiii

Στον τόπο της τραγωδίας ο δρόμος έκλεισε προσωρινά μέχρι να απομακρυνθούν τα θύματα και τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές από διερχόμενα οχήματα.

*πηγή φωτό: evima.gr, eviathema.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ