Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ: Απορρίφθηκε ο τεχνικός έλεγχος που ζήτησε η οικογένεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα το πρωί ο πατέρας του νεαρού βρέθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την απόρριψη του αιτήματος που είχε κάνει να γίνει τεχνικός έλεγχος στα μηχανήματα από πιστοποιημένη εταιρεία από τον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Ο Γιώργος Καμπαϊλής ήταν εξοργισμένος φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την απόρριψη του τεχνικού ελέγχου και τόνισε πως πρέπει να γίνει. Όπως είπε βρίσκεται εκεί με την φωτογραφία του παιδιού του και όχι με το παιδί. Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν επίσης φίλοι και συγγενείς του 19χρονου ντυμένοι στα μαύρα κρατώντας φωτογραφίες του φίλου τους!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε. Δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες σε σχέση με το να έχει δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον Πρωθυπουργό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρούνε και θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτόν…όποιος είναι ο εφέτης να δώσει την εντολή να έρθει η εταιρία. «Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, το παιδί μου το έφεραν με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει», ανέφερε ο χαροκαμένος πατέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ