Δραματικό μήνυμα του Ούγγρου πρωθυπουργού: «Η Ευρώπη αγνοεί, έρχεται αλλαγή που δεν έχει δει εδώ και 500 χρόνια!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βίκτορ Όρμπαν, ο Ούγγρος Πρωθυπουργός, είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και προειδοποιεί για μια νέα «παγκόσμια τάξη» με ασιατικό προσανατολισμό.

Μάλιστα, υποστήριξε επίσης την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για την αμερικανική προεδρία, ανέφερε το Associated Press.

– Η Ευρώπη έχει εγκαταλείψει την υπεράσπιση των συμφερόντων της. Το μόνο που κάνει σήμερα η Ευρώπη είναι να ακολουθεί άνευ όρων τη φιλοδημοκρατική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, ακόμη και με τίμημα την αυτοκαταστροφή, είπε ο Όρμπαν.

– Έρχεται μια αλλαγή που δεν έχει δει εδώ και 500 χρόνια. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι στην πραγματικότητα μια αλλαγή στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρόσθεσε, αναφέροντας την Κίνα, την Ινδία, το Πακιστάν και την Ινδονησία ως τα «κυρίαρχα κέντρα» του κόσμου.

Ο Όρμπαν κατηγόρησε τους Αμερικανούς ότι βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις που κατέστρεψαν τους αγωγούς φυσικού αερίου που κατασκευάστηκαν για τη μεταφορά φυσικού αερίου από τη Ρωσία στη Γερμανία το 2022.

Την χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε υπό την προφανή καθοδήγηση των Αμερικανών, αλλά δεν υποστήριξε τους ισχυρισμούς του με κανένα στοιχείο.

Ο Όρμπαν, υπενθυμίζει ο Oslobođenje , πήγε στη Μόσχα και το Πεκίνο στις αρχές του μήνα ως μέρος μιας «ειρηνευτικής αποστολής» με στόχο τη μεσολάβηση για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία. Τα ταξίδια του συνάντησαν αποδοκιμασία και κριτική από τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

  1. Αυτόν τον άνθρωπο τον λένε ακροδεξιό όλα τα ταϊσμένα τσιράκια του συστήματος. Και είναι δημκρατης ο μπαιντεν και αυτοί που κυβερναναι πραγματικά την Αμερική, που μας οδηγουν σε έναν τρίτο παγκόσμιο πολέμου, και είναι δημοκράτες όλοι οι διεφθαρμένοι και επικίνδυνοι για την Ευρώπη και τους λαούς της, “ηγεσία της” και είναι δημκρατης ο Μακρόν, ο Σολτς κλπ. Και είναι δημοκράτες αυτοί που θέλουν και πρισπαθουν να επιβάλουν παγκόσμια λογοκρισία για να μας ελέγχουν,. Άντε ρε να χαθείτε” δημοκρατικά” τσογλάνια.

  2. Αλήθεια, πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι είναι εχθροί μας.Γιατι οι Αμερικανοί έχουν επιβάλει τη πολιτική που λέει.ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.

  3. Το έχουμε βιώσει τόσο που δεν χωράει αμφισβήτηση.
    Το ερώτημα όμως παραμένει, με ποιους όρους, δεσμεύσεις, μας κρατάει η Αμερική ως Ε.Ε. έτσι ώστε να μην υπάρχει αντίδραση.
    Βεβαίως 85 χρόνια έκαναν την δουλειά τους με το αζημίωτο και με κανόνες όπως το συνηθίζουν που ευνοούν και υπερασπίζονται τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.
    Ο νέος κόσμος που αναδύεται από Ασία – Αφρική και ΝΑΙ από Λατινική Αμερική είναι αυτός που θα επιβάλλει τις αλλαγές και τις ανατροπές, αυτός που θα φέρει την διέξοδο στην αυτοκαταστροφή.
    Η Ε.Ε. η άλλως Δυτική Ευρώπη έχοντας ανάγκη από πόρους επιβίωσης δεν μπορεί να ξεφύγει για αόριστο χρόνο.
    Το βέβαιο και αναμενόμενο, νέοι πολιτικοί ηγέτες, νέοι όροι, όπως πορεύομαι και συνεργάζομαι, όπως οι εξελίξεις το επιβάλλουν.
    Η σκοτεινιά και η ψευδής ενημέρωση από τα ΜΜΕ παραμένει χρονικά περιορισμένη, αφού υποχρεωτικά οι εξελίξεις δεν τους επιτρέπουν να κρύβονται και να στηρίζουν μια μικρή κατηγορία εκλεκτών και αρεστών.
    Διεθνής οργανισμοί που για την ώρα απαγορεύεται να αναφέρονται, πολύ σύντομα θα τρέχουν ειδήσεις και ενημερώσεις, αφού εργάζονται προς αυτό τον σκοπό του πολυπολικού νεότερου κόσμου.
    -Οι BRICS είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που αποτελείται από πέντε χώρες: τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότια Αφρική.
    Ιδρυτές/Ιδρύτριες: Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία ,Νότια Αφρική
    Ίδρυση: 16 Ιουνίου 2009
    -Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης  SCO είναι ευρασιατικός οργανισμός πολιτικής, οικονομικής και αμυντικής συνεργασίας 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2001
    -Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (EAEU)
    Κοινοπολιτείας Αρμενία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν και Ρωσία, έχει επίσης υπογράψει συμφωνίες με το Ιράν, τη Σερβία και το Βιετνάμ.
    -Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας ASEAN
    Ένωσης Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN)
    -Η Ένωση των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι διεθνής πολιτικός και οικονομικός οργανισμός χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Δημιουργήθηκε στις 8 Αυγούστου 1967, με πρωτοβουλία της Ινδονησίας, της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ταϊλάνδης και των Φιλιππινών. 
    Ίδρυση: 8 Αυγούστου 1967, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
    Κεντρικά γραφεία: Τζακάρτα, Ινδονησία
    Όταν σχεδόν ολόκληρη η Αφρική ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη ώστε να πάρουν αποφάσεις για την πορεία των εξελίξεων, στην χώρα μας η ενημέρωση το μονόπλευρο, σωστή πλευρά της ιστορίας και όπλα στην Ουκρανία.
    Με την ευχή ότι ο λαός μας αντιδρά και αντιστέκεται, η τιμωρία μας να ευοδώσει όπως η ψυχραιμία και η λογική ορίζουν.
    Η πολιτική εικόνα της χώρας μας έθρεψε πολλούς ανέμους, ίσως μας θέλει η τύχη όπως περάσουν κάπως περιφερειακά οι θύελλες.
    Και τέλος ο Βίκτορ Όρμπαν αποτελεί την διαφορά μέσα στην Ε.Ε. επειδή συνηθίζει να αναφέρει τα γεγονότα όπως πραγματικά τρέχουν και όχι όπως τα παραποιούν.
    Ασφαλώς αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, βαθύτερες έννοιες, το πόσο αποδεκτός και αρεστός παραμένει μέσα στη χώρα του και τον λαό του.
    Επίσης ίδια πορεία Βούτσις Βελιγράδι, που μάχεται να καθαρίσει τη χώρα του από τα τελευταία εναπομείναντα εκείνα στοιχεία που προκαλούν ταραχές, δημιουργούν εντάσεις , εκφράζουν ανάλογη πολιτική συμφερόντων ολίγων και εκλεκτών.

  4. Είναι ολοι τους μασόνοι σκατοφκαρα ,δολοφονοι ολλου του κόσμου , πολεμοχαρείς, αδέσποτα σκυλιά, λαμόγια,ενά δις εκμεταλλεύεται τα εφτά δις του κόσμου.Χαιρονται για την παλαβομαρα τους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ